Şahin Edirne'de nezaket ziyaretleri yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Edirne'de bir dizi nezaket ziyaretinde bulundu. Şahin, ziyaretler sırasında Trakya Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen 2015 Yılı Mali Destek Programları hakk

GÜNDEM 14.01.2015 12:59:00 0
Şahin Edirne

Genel Sekreter Mahmut Şahin günün ilk ziyaretini Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’a yaptı. Zıpkınkurt’un makamında gerçekleşen görüşmeye Oda’nın Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü Işık Ocaklı da katıldı. Görüşmede ağırlıklı olarak Edirne sanayi ve ticareti konuşuldu. Şahin Ajansın geçen yıl gerçekleştirdiği faaliyetler ve bu yılın başında ilan edilen 2015 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgi verdi.

 

 

TİCARET BORSASI YENİ PROJELER HAZIRLIYOR

Mahmut Şahin günün ikinci ziyaretini Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk’e yaptı. Buradaki görüşmeye Borsa Meclis Başkanı Fedai Canım, Borsa Yönetim Kurulu Üyesi Eray Karaca da katıldı. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sırasında Borsa Başkanı Özay Öztürk, Şahin’e gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Yeni dönemde de dört yeni projeleri olduğunu söyleyen Öztürk, Ajansın 2015 Yılı Mali Destek Programlarından yararlanmak istediklerini Genel Sekreter Mahmut Şahin’e iletti.

TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin son ziyaretinde Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile görüştü.

Marmara Haber