CHP'li gençler Çerkezköy'de gazetecileri unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltı vererek bu özel günü kutladı.

GÜNDEM 11.01.2015 15:06:00 0
CHP

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy’de  Gazi Osman paşa Mahallesi Fatih Caddesin’de bulunan Cafe Roma’da 09.30-11.00 saatleri arası gerçekleştirilen kahvaltı programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Başkan Yardımcısı Özgür Güven ve ilçe gençlik kolları üyeleri, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri ile Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları katıldı.

 

 

SİZLER ARACILIĞIYLA SESİMİZİ DUYURUYORUZ

Kahvaltı sonunda kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Sizler gece demeden gündüz demeden özverili şekilde çalışarak yaşanan olaylardan halkımızı bilgilendirmektesiniz. Özellikle şunu vurgulamak istiyoruz. Sizler her zaman bizlerin sesisiniz. Bizlerin sesini sizler duyuruyorsunuz. Gönül isterdik ki bizlerin sesini ulusal basında duyursun. Yerel basın bizim için çok önemli sizler aynı zamanda bizlere yol göstericisiniz. Başarılı çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyor ve çalışmalarınızda başarılarınızın devamlı olması dileğimle bir kez daha gününüzü içtenlikle kutluyorum.”dedi.

SİZLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAGISINIZ

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel de, “Sevgili basın mensupları sizler kamu görevi yapıyorsunuz, kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Sizler vasıtasıyla bizler bir çok olaylardan haberdar oluyoruz. Sizleri bu gün ağırlamaktan muylu olduk. Gazeteciler gününüzü kutluyor, sizlere sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

 

 

GAZETECİLERE GÜNÜN ANISINA HEDİYE

Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programına katılan gazetecilere günün anısına İlçe Gençlik Kolları tarafında isimlerinin  yazılı olduğu birer ajanda ile birer kalem hediye edildi. Daha sonra gazeteciler ile CHP’liler bir süre sohbet etti. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber/Seyit SÜREN-Gökhan YILMAZ