Altyapının kralı Kapaklıspor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor'un altyapıya verdiği önem, taraflı tarafsız tüm sporseverler tarafından takdirle karşılanıyor.

SPOR 9.01.2015 14:27:00 0
Altyapının kralı Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele veren Kapaklıspor altyapıya büyük önem veriyor.

MERT EKİCİ’Yİ 2. LİG’E GÖNDERDİLER

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor, alt yapısına en çok önem veren takım olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 11 takım arasında alt yapısından yetişip A takımda kendisine yer bulan en fazla futbolcu Kapaklıspor forması giyiyor. Geçtiğimiz sezon başında Mert Ekici’yi 2. Lig takımlarından Kırklarelispor’a kazandıran Kapaklıspor A takımında alt yapıdan yetişen toplam 9 futbolcu bulunuyor.

PIRIL PIRIL 9 GENÇ

Kapkalıspor altyapısında yetişerek bugün A Takım kadrosunda bulunan Uğur Akyıldız, Resul Öztürk, Cihan Servet, Serdar İşar, Muhammet Şahin, Sezer Kumaşoğlu, Erhan Yakşi, Özcan Yıldız ve Hakan Subaşı takımlarının başarısı için ter döküyor. Kapaklıspor’un bu yıl futbol otoriteleri tarafından en iyi çıkış yapan takımları arasında gösterilmesinde bu pırıl pırıl 9 gencin katkıları göz ardı edilemez.

 

 

EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ ALTYAPIMIZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, “Biz yaptığımız her açıklamada altyapının en öncelikli konumuz olduğunu söyledik. Ligdeki hedefimiz elimizden geleni yaparak sıralamada çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkabilmek. Fakat ana felsefemiz, altyapımızdan yetişecek çocuklarımızla büyük zaferlere ulaşabilmektir” dedi.

Haber / Ahmet Kılavuz