Trakya futbolu geride kaldı

Kariyer Günleri etkinliği için Malkara'ya gelen Türkiye Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya, Trakya futbolunun geride kaldığını söyledi

SPOR 8.01.2015 15:25:00 0
Trakya futbolu geride kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu Hakemi Özgür Yankaya, Trakya futbolunun birliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

SÜPER LİG HAKEMİ MALKARA’YA GELDİ

TFF Hakemi Yankaya, 'Kariyer Günleri' etkinliği kapsamında ziyaret ettiği Malkara’da, Trakya futbolunun geride kaldığını ve bunun birlik ve dayanışmayla çözüleceğini söyledi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un makamında konuk olan Yankaya’nın gerçekleştirdiği ziyarette, Malkara Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Lütfüoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Kurt, CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun ve Nurten Hüsnü Pullukçu İlkokulu Spor Öğretmeni İsmail Meriç yer aldı.

BİRLİK OLUNMASI GEREKİYOR

Ziyarette konuşan Hakem Özgür Yankaya, "Trakya futbolunun Türkiye’nin çok gerisinde kaldığını görüyoruz. Bu durum hakikaten içler acısı bir hal, memleketimiz bunu hak etmiyor. Trakya’da birlik olunması gerekiyor. Böyle hareket edilirse iyi yerlere gelinmesi içten bile değil" dedi.

GENÇLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Hakemlik konusunda gençlere tavsiyelerde bulunan Yankaya, "Bir hakemin başarılı bir kariyere sahip olabilmesi için öncelikle düzenli şekilde antrenman yapması, kültürlü olması, yabancı dile sahip olması ve iyi bir aile yapısı içinde olması gerekir" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Özgür Yankaya’ya teşekkür ederek, Malkara’ya geldikleri için onur duyduklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

Marmara Haber