Otobüs firmasının Bölge Müdürü hizmetlerini anlattı

Kale-Yonca Seyahat Firmaları'nın Bölge Müdürü Nihat Macit, "Bölge Halkımızın güvenine layık olmayı sürdürüyoruz."dedi.

GÜNDEM 4.01.2015 18:07:00 0
Otobüs firmasının Bölge Müdürü hizmetlerini anlattı

Kale –Yonca Seyahat Firmaları’nın Bölge Müdürü Nihat Macit Çerkezköy Otobüs Terminali’ndeki Bölge Müdürlüğü Bürosu’nda düzenlediği basın toplantısında, “1975 yılından bu yana aralıksız olarak hizmet veren Kale-Yonca seyahat otobüs firmaları her zaman bölge halkının güvenine layık oldu ve halkın güvenine de layık olmayı sürdürecek.”dedi.

HALKIMIZIN VE YOLCULARIMIZIN GÜVENİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kale-Yonca Seyahat Firmalarının Bölge Müdürü Nihat Macit, her zaman halkın güvenine layık olmak için büyük bir gayret saf ettiklerini ve devamlı olarak da yolcuların güvenine çok önem verdiklerini belirterek, “1975 yılından bu yana Kale-Yonca Seyahat olarak Vize, Saray, Kapaklı, Çerkezköy ve Organize Sanayi bölgesi ile bölgemizdeki tüm belde ve köylerimize aralıksız olarak hizmet veriyoruz. Kale-Yonca olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir ve bu prensiple halkımızın ve yolcularımızın güveni bizim için çok önemlidir. Kale-Yonca seyahat olarak biz devamlı değerli halkımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

GÜLER YÜZLÜ PERSONELLERİMİZ HİZMETTE KUSUR ETMİYOR

Nihat Macit konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kale-Yonca firmalarımız da görev yapan tüm personellerimiz her zaman müşteri memnuniyeti prensibi ile güler yüzlü, özverili  ve saygılı bir şekilde hizmet vermektedir.Yurt içinde servis araçlarımızla modern bilet otomasyon sistemiyle de halkımıza hizmet veriyoruz.Yurt içinde İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Denizli illeri başta olmak üzere bir çok ile seferler yapıyoruz.Uygulamada her hangi bir aksaklık yaşanmaması için de her türlü önlemi alıyoruz.”

SON MODEL VE HER TüRLÜ DONANIMA SAHİP OTOBÜSLERİMİZLE SEFERLER YAPILMAKTADIR

Kale-Yonca firmalarının son model ve donanımlı otobüslere sahip olduğunu ve sefere çıkmadan otobüslerin bakımlarının yapıldığına da dikkat çeken Macit, “Kale-Yonca Seyahat olarak tüm otobüslerimiz son model ve tam donanımlıdır. Aksatılmadan devam eden seferlerimizle de halkımızdan aldığımız olumlu görüşler bizleri çok mutlu ediyor. Kale-Yonca Seyahat  otobüsleriyle Seyahat eden yolcularımız gidecekleri yere rahat ve konforlu olarak yolculuk etme imkanı buluyor. Otobüslerimizde internet, koltuk arksında Televizyon bulunmaktadır. Ayrıca yolcularımıza yolculuk süresince ikramlarımızda aksatılmadan yapılmaktadır. Bu yönde de hizmetlerimiz aksatılmadan devam ediyor ve edecek.”ifadelerini kullandı.

KÖTÜ HAVA KOŞULLARINA RAĞMEN YOLCULARIMIZI EMNİYETLİ ŞEKİLDE SEYAHAT ETMESİNİ SAĞLADIK

Kale-Yonca Firmaları Bölge Müdürü Nihat Macit, kar yağışı ve kötü hava koşullarında da yolcuların emniyetli şekilde seyahat etmelerini sağladıklarını belirterek, “31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde Çerkezköy’de meydana gelen kötü hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle olumsuz koşullarda bile bölge halkımızın yanında olduk ve tüm olumsuzluklara rağmen 30 dakika ara ile otobüs seferleri gerçekleştirerek yolcularımızın ulaşımını emniyetli bir şekilde sağladık ve sevdiklerine sağ salim ulaştırdık.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN