Başkanlar TSO'nun son toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2014 Yılı Son Meclis Topantısı'na katıldı.

GÜNDEM 29.12.2014 19:45:00 0
Başkanlar TSO

ALBAYRAK VE EŞKİNAT KATILDI

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışman Fatih Ünsal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Ticaret ve Sanayi Odası'nın bir şehrin ekonomik ve sosyal anlamdan gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu şehir için üreten, elini taşın altına koyan ve istihdam sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile hep birlikte Tekirdağ için çalışacaklarını söyledi. Albayrak, yılın son meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden de katılımı ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'a ve ekibine, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ekibine teşekkür etti.

Marmara Haber