Kapaklı'da neler oluyor?

Fuat Avni haberlerinin ardından Kapaklı'da büyük buluşma! Bugüne kadar en küçük bir faaliyetini dahi basınla paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Kaymakam Mehmet Ali Gürbü

GÜNDEM 27.12.2014 16:40:00 0
Kapaklı

Cumartesi günü sabah kahvaltıda müteahhitlerle biraya gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın toplantıda konuştukları kulislerde bomba etkisi yarattı. Mandalı’nın toplantıda, “İmza attıracak memur bulamıyorum. Herkes kendine avukat tutsun.”dediği konuşuluyor.

MÜTEAHHİTLERLE TOPLANTI YAPTI

Bugüne kadar iftar sofraları da dahil olmak üzere uzun zamandan beri müteahhitlerle bir araya gelmeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, cumartesi günü sabah ilçedeki müteahhitlerle gözden ırak bir toplantı yaptı. Bir müteahhidin ofisinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantının Marmara Haber’de yayımlanan ‘Fuat Avni Kapaklı’ya üs kurdu’ haberinin ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Başkan Mandalı’nın Facebook hesabından tek kare fotoğrafını paylaştığı kahvaltıya ofisin sahibi Ceylan Yanar, Adem Sekmen, İrfan Demir, Mehmet Aktürk, Selahattin Dursun, Zarif Çavdar, Şakir Demirel, İsmail Gökben, Bilal Acar, İsmet Aktürk, Yakup Torun, Fazlı Kaya, Hasan Acar, Ruhi Özden ve Karaağaç eski Belediye Başkanı Özkan Yücel gibi isimler katıldı.

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜ’DE KATILDI

Müteahhit Ceylan Yanar’ın ofisinde verdiği kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın da katıldı. Kaymakam Gürbüz ve Emniyet Müdürü Barın’ın da katıldığı toplantının basından gizli tutulması dikkat çekti.

HERKES AVUKAT TUTSUN

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ın kısa bir süre sonra ayrıldığı kahvaltıda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın, Marmara Haber’de yayınlanan ‘Soruşturma’ haberleriyle  ilgili müteahhitleri uyardığı ileri sürüldü. Mandalı’nın, “Bir an önce herkes kendisine avukat tutsun ve konunun peşinden gitsin.”diyerek kahvaltıya katılan müteahhitleri uyarmasının dışında belediyedeki işlerle ilgili, “İmza attıracak memur bulamıyorum” diyerek yakındığı kaydedildi.

YÜCEL MAKAS DEĞİŞTİRECEK

Bu arada aynı toplantıya katılan Karaağaç Belediyesi’nin eski MHP’li Belediye Başkanı Özkan Yücel ile ilgili olarak da kulislerde dilden dile konuşulan ‘Parti değiştirecek’ söylentileri ağırlık kazandı. Eski Belediye Başkanı Özkan Yücel’in siyasette makas değiştirerek, önümüzdeki günlerde Ak Parti ya da CHP arasında karar vermesi bekleniyor. Telefonla ulaştığımız Eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, parti değiştireceği yönündeki haberlere ilişkin yorum yapmayacağını belirtti.

Marmara Haber