Futbolcuları zorlu maçlar bekliyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 10'ncu hafta bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. 10'ncu hafta karşılaşmaları ligin üst sıralarını yakından ilgilend

SPOR 26.12.2014 17:10:00 0
Futbolcuları zorlu maçlar bekliyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak olan 10’ncu hafta ligin üst sıralarını ilgilendiren karşılaşmalara sahne olacak.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE OYNAYACAK

Haftaya  zorlu maçlarla başlayacağız. Bu haftanın en zorlu maçları haftayı bay geçecek olan lider Çorlu 1947’nin altındaki ilk dört sırayı oluşturan takımlar arasında yaşanacak. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ummadığı puanlar kaybeden 1911 Çerkezköyspor bu takımların başında geliyor. Ligde 16 puanla averajla dördüncü sırada bulunan 1911 Çerkezköyspor bu hafta evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Geçen hafta oynadığı Çerkezköyspor karşılaşmasının ardından salı gününden itibaren hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı  hazırlıklarının ardından maç saatini beklemeye başladı. 

ÜÇ PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, zorlu karşılaşma öncesinde, “Rakibimiz karşısında üç puan için mücadele edeceğiz.Geçtiğimiz hafta rakibimiz Çerkezköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen istediğimiz golü bulamamıştık. Dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ettiğimiz karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

PAZAR GÜNÜ ONYANACAK

1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor ligin 10.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.  Bu arada Çerkezköy’ün diğer temsilcisi Çerkezköyspor ise Karadeniz Gençlikspor’un şike sürecinde tahkim kuruluna yaptığı itiraz ile maçlarının ASKF’ce ertelenmesi sonucu haftayı maç yapmadan geçirecek. Çerkezköyspor’un ligde yedi karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgisi bulunuyor. Ligde yedi puanla yedinci sırada bulunan Çerkezköyspor rakip filelere on gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

Lig lideri Çorluspor 1947’nin bay geçtiği haftada ikinci sırada bulunan Malkara Belediyespor ise evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Malkara Belediyespor’un 17 puanı bulunurken, Kapaklıspor’un ise ligde 12 puanı bulunuyor. Zorlu Malkara Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, “Takımımız geçtiğimiz haftayı bay geçti. İki haftadır Malkara Belediyespor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Malkara deplasmanın çok zor olduğunu biliyoruz. Ancak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak içinde elimizden geleni her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Malkara Belediyespor ile Kapaklıspor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

SİTESPOR EVİNDE OYNAYACAK

Bir önceki hafta Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanından önemli bir puan çıkartan Sitespor ise evinde ligin alt sıralarında bulunan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’da başlayacak. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile hazırlanan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta önemli bir karşılaşmada Çorlu deplasmanından bir puan ile ayrıldık. Takım olarak ilk haftalarda kötü sonuçlar aldık. Ancak ilerleyen haftalarda toparlanmasını bildik. Bu hafta ise rakibimiz karşısında üç puan almak için elimizden geleni yapacağız. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz.” diye ümitli konuştu.

HAFTANIN EN ZOR KARŞILAŞMASI

Haftanın en zorlu karşılaşmalarının başında gelen Muratlı Belediyespor- Çorlu Gençlerbirliği maçı Muratlı’da oynanacak. Evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk Muratlı Belediyespor, bu avantajı kullanmak istiyor. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 13.00’da başlayacak. Muratlı Belediyespor oynadığı sekiz karşılaşmada 14 puan toplayarak beşinci sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise sekiz karşılaşmada topladığı 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

PUAN DURUMU

1-Çorluspor 1947 : 18

2-Malkara Belediyespor: 17

3-Çorlu Gençlerbirliğispor: 16

4-1911 Çerkezköyspor: 16

5-Muratlı Belediyespor: 14

6-Kapaklıspor: 12

7-Çerkezökyspor: 7

8-Karadeniz Gençlikspor: 7

9-Sitespor: 6

10-Çorlu Kültür Sultanköyspor: 3

11-Ergene Belediyespor: 3

 

Ahmet Kılavuz