Tekirdağlı ulusal gönüllüleri Saray'da buluştu

Ulusal Gönüllüleri önceki günde Saray ilçesinde kahvaltıda bir araya geldi. Temmuz ayında kurulan Tekirdağ Ulusal Gönüllüleri Yönetimi Çorlu, Çerkezköy 'ün ardından Saray ilçesinde de gö

GÜNDEM 25.12.2014 12:35:00 0
Tekirdağlı ulusal gönüllüleri Saray

ERGENEKON SÜRECİNİN ARKASINDA KİMSE DURMADI

Kahvaltıda konuşan Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Ergenekon sürecinden söz ederek, “Ergenekon sürecinde maalesef Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi ve İşçi Partisi dışında hiç kimse ne aydınların ve ne de TSK personelinin arkasında durdu. O bakımdan Ulusal Kanal’ından sizler gibi Ulusal Gönüllüleri tarafından yaşatıldığını bildiğim için bir defa daha şükranlarımı sunuyorum. Çünkü sizlerin Ulusal Kanal’ın yaşatılmasında, Ulusal Kanal’ın yaptığı programların sayesinde hapistekileri desteklemesi cezaevindeki tutsakları desteklemesi onların dışarı çıkmalarında çok büyük payı var.  Bu bakımdan sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bunları bildiğim için gittiğim her yerde bunları söylüyorum.”dedi.

MECLİS’E 4 PARTİ GİRERSE AKP DAĞILIR

Mehmet Bedri Gültekin’de seçimlere dönük konuştu. Gültekin. “Meclisteki muhalefetle AKP seçime gidilirse yeni bir seçim başarısı daha kazanacak. İki kere iki dört. Peki nasıl önleyeceğiz bu kader midir? Kaçınılmaz mıdır? Kaçınılmaz değil. Bu seçim sistemine göre eğer dördüncü bir parti meclise girerse, alacağı oy oranlarının çok fazla önemi yok! Yani şu anda AKP var CHP var MHP var bir de bu seçim sistemine göre bir diğer parti daha girerse AKP birinci parti bile olsa %40 oy alsa bile 276 milletvekilliği çoğunluğunu bulamıyor. Bakın bu çok önemli. 4. Bir partinin meclise girmesi demek AKP’nin 276’yı bulamaması demek. Ertesi gün AKP’nin dağılması demektir. Çünkü AKP bir program ve ideoloji partisi değildir. AKP menfaatler temelinde bir araya gelmiş bir insan topluluğudur.” diye konuştu.

Haber Merkezi