Baba oğul lige hazırlanıyor

Çerkezköy'de masa tenisi antrenörü olan Baba İbrahim Sevinç, bu yıl Bölgesel Masa Tenisi Ligi Yıldızlar Kategorisi'nde mücadele verecek oğlunu sıkı bir antrenman programı ile müsabakalara haz?

SPOR 24.12.2014 17:47:00 0
Baba oğul lige hazırlanıyor

Çerkezköy 75. Yıl İlköğretim Okulu öğretmeni Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç 13 yaşındaki 75 yıl Ortaokul öğrencisi oğlu Nurettin Sevinç’i Tekirdağ’da yapılacak olan Bölgesel Masa Tenisi Ligi Yıldızlar kategorisi müsabakalarına Çerkezköy Kapalı Spor Salonu Masa Tenisi Salonu’nda sıkı bir şekilde hazırlıyor.

ŞAMPİYONAYA İDDİALI HAZIRLANIYORUZ

Oğlu’nun antrenörlüğünü yapan İbrahim Sevinç oğlu Nurettin Sevinç’in  Tekirdağ Bölgesel Masa Tenisi Ligi  Yıldızlar kategorisin de iyi bir derece elde etmesi için  iddialı şekilde hazırladığını söyledi. Pazartesi ve cuma günleri,  günde 3’er saat olmak üzere sıkı bir çalışma yaparak hazırlandıklarını belirten İbrahim Sevinç lig müsabakaları başlayana kadar lige hazır duruma geleceklerini ve Nurettin’in de müsabakalarda başarılı olacağını savundu.

ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL EDECEK

Tekirdağ Bölgesi Masa Tenisi Lig müsabakalarının zorlu geçeceğini de belirten İbrahim Sevinç, “Tekirdağ’da gerçekleşecek olan Bölgesel Masa Tenisi lig müsabakalarının oldukça  zorlu geçeceğini bildiğimiz için sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Oğlum, Tekirdağ Bölgesel Masa Tenisi Ligi Yıldızlar kategorisine Çerkezköy’ü temsilen katılacak. Başarılı olacağına inanıyorum. Zorlu rakiplerle mücadele edecek. Bu nedenle Nurettin’in başarılı olması için önümüzdeki günlerde çalışma tempomuzu daha da sıklaştıracağız.”dedi.

İBRAHİM SEVİNÇ’İN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’da İbrahim Seviç’in çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı olacağına inandığını belirterek, “Tekirdağ Bölgesel Masa Tenisi Ligi Yıldızlar kategorisinde ilçemizi temsil edecek olan masa teniscisi Nurettin Sevinç’i Masa Tenisi Antrenörü ilçemiz 75. Yıl Öğretim Okulu Öğretmeni olan babası İbrahim Sevinç hazırlıyor. Nurettin Sevinç, babası ile lig müsabakalarına çok iyi bir şekilde hazırlıyor. Nurettin Sevinç hazırlıklarını hırslı ve istekli şekilde yılmadan sürdürüyor. Nurettin Sevinç’in  istekli ve hırslı çalışmalarını gördükçe başarılı olacağına inanıyorum ve güveniyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN