Kapaklı'ya Noter gelecek

BBP İlçe Başkanlığı'na yeni seçilen Cemalettin Farımaz'a iade-i ziyarette bulunan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçeye yeni noter açılması için müracaat ettiklerini açıkladÄ

GÜNDEM 24.12.2014 16:55:00 0
Kapaklı

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bulunduğu makam gereği görevlerini yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Gürbüz son olarak Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz’ı ziyaret etti.  

İLÇENİN SORUNLARI HAKKINDA KONUŞTULAR

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’na seçilen ve akabinde kendisine nezaket ziyaretinde bulunan BBP Kapaklı İlçe yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Gürbüz, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Öztürk, Hakan Keleş ve Serap Şimşek tarafından karşılandı. Ziyarette, ilçenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇOK KÜÇÜK BİR İŞLEM İÇİN BİLE ÇERKEZKÖY’E GİDİYORUZ

İlçenin en büyük sorununun ikili öğretim olduğuna vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, biran önce Kapaklı'ya yeni okullar inşa edilmesi ve tekli öğretime geçilmesi gerektiğinin altını çizdi. BBP İlçe Başkanı Farımaz ise Kapaklı’nın bir diğer ihtiyacının ‘Noter’ olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız çok küçük bir işlem için bile Çerkezköy’e gitmektedir. Bu da vatandaşımıza ayrı bir külfet olmaktadır. Acilen Kapaklı’ya bir Noter kazandırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

GEREKLİ MÜRACAATLARIMIZI YAPTIK

115 bin nüfuslu Çerkezköy’de 5 adet noter bulunduğuna dikkat çeken Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ise “Nüfusu 90 bine yakın olan Kapaklı’da ise tek bir noter bulunmaması vahim bir durumdur. Bu konuda gerekli müracaatlarımızı yaptık. Temennimiz, Nisan 2015’e kadar, ilçemize Noter kazandırılmasıdır.” açıklamalarında bulundu. BBP Kapaklı yönetimi, ziyareti nedeniyle Kaymakam Gürbüz’e teşekkür etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ