Mandalı sözünü tutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Kapaklı Futbol Sahası'nda misafir takım tribünlerinin tel örgü yapılması yönünde verdiği sözün yerine getirilmesi bekleniyor

GÜNDEM 23.12.2014 10:36:00 0
Mandalı sözünü tutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın, Kaymakamlık tarafından düzenlenen İlçe Güvenlik Spor Kurulu Toplantısı’nda sözünü verdiği ‘Misafir takım tribününe tel örgü çekilmesi’ işini hala yapmaması tepkilere neden oldu.

TOPLANTIYA KAYMAKAM GÜRBÜZ BAŞKANLIK ETMİŞTİ

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından kasım ayının ikinci haftasında yapılan İlçe Güvenlik Spor Kurulu Toplantısı’nda, ilçede daha güvenli ortamda spor yapılması için alınması gereken tedbirler masaya yatırılmıştı. Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ün başkanlık ettiği toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Pakize Özgür Ünlü ile ilçedeki spor kulüplerinin yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katılmıştı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ DEMİŞTİ

Sitespor -1947 Çorluspor karşılaşması öncesi, meydana gelebilecek olaylar kapsamında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin de masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mandalı, “Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmalarda meydana gelebilecek olaylara karşın, misafir takım taraftarlarının bulunacağı tribünün tel örgülerle çevrilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz.  Biz Kapaklı’ya 5 bin kişilik bir tribün yapmayı planlıyoruz. Fakat bu çalışmamızın tamamlanması 2017’yi bulacaktır. Bu süre zarfında yapabileceğimiz geçici bir çalışma varsa da üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullanmıştı.

TARAFTARLAR BİRBİRLERİNİ TAŞ YAĞMURUNA TUTMUŞTU

Toplantının üzerinden yaklaşık 40 gün geçmesine rağmen, Kapaklı Futbol Sahası tribünlerinde hala bir çalışma yapılmış değil. Öyle ki durumun önemini, Sitespor’un kendi sahasında oynadığı 1947 Çorluspor maçında çıkan olaylarda gözler önüne serildi. Misafir takım taraftarlarının koltukları söktüğü karşılaşmada, her iki takım taraftarları da birbirlerini taş yağmurunu tutmuştu. Gerek spor camiası, gerekse Kapaklı halkı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın söz verdiği gibi en kısa süre içinde, misafir takım taraftarlarının bulunacağı tribününü tel örgü ile çevirmesini bekliyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ