Enerji verimliliği Çerkezköylü öğrencilere altın kazandırdı

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca 'Enerji Verimliliği' kapsamında Tekirdağ genelinde ilkokul öğrencilerine yönelik resi

GÜNDEM 22.12.2014 17:19:00 0
Enerji verimliliği Çerkezköylü öğrencilere altın kazandırdı

ENERJE VERİMLİLİĞİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün ‘Enerji Verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak’ amacıyla başlattığı Tekirdağ genelindeki ‘Enerji Verimliliği’ konulu resim ve öykü yarışmasında Çerkezköy’lü öğrenciler derece yaptı. İlkokul öğrencileri arasındaki ‘Resim’ yarışmasında Çerkezköy Tepe İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Damla Su Yılmaz birinci olurken, Çerkezköy Tepe İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi İsmet Arca Erdoğan ise üçüncü oldu. Ortaokul öğrencileri arasında yapılan ‘Öykü’ yarışmasında ise Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencisi Duğhan Batıkan Yıldırım birinci, Çerkezköy Tepe Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Serra Dönmez ise üçüncü oldu.

 

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen programda Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan başarılı olan ilçe öğrencilerini altın ile ödüllendirdi. Öğrencilerin yakaladığı başarıdan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Bu yarışmada öğrencilerimiz gerçekten büyük başarı elde etti. Öğrencilerimize katkı sağlayan ailelerine, öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda da öğrencilerimizle sadece bilgi anlamında değil sosyal faaliyetler alanında da yer almak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Gökhan YILMAZ