Derbiden gol de galip de çıkmadı

Süper Amatör Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen ka

SPOR 21.12.2014 18:07:00 0
Derbiden gol de galip de çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de oynanan Çerkezköy derbisinden gol de çıkmadı galip de. Çekişmeli geçen karşılaşma 0-0 sona erdi.

 

ÇERKEZKÖY DERBİ HEYECANI YAŞADI

Süper Amatör Ligin 9.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor dün saat 13.00’de Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maça, Çerkezköyspor Murat, Hilmican, Emre, Tahir, Abdi, Engin, Uğur, Can, Muharrem, Serkan ve Mehmet Narin ilk onbiri ile çıktı. 1911 Çerkezköyspor ise Muzaffer, Tuna, Ziya, Tolga, İsmail, Vedat, Gençağa, Bahadır, Ufuk, Oğuz ve Şafak kadrosu ile çıktı.

 

1911 ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmaya etkili başlayan 1911 Çerkezköyspor henüz 2’inci dakika da gol şansını yakaladı. Bahadır’ın şutu defanstan döndü. Ardından Şafak’ın vuruşunu ise kaleci Murat çıkardı. İlerleyen bölümlere doğru karşılıklı ataklar gelişti. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında penaltı noktasında topla buluşan Abdi’nin sert şutu auta gitti.

 

İLK YARIDA 1911 ETKİLİ OYNADI

Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada zemin zaman zaman oyunculara zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 40.dakikasında 1911 Çerkezköyspor etkili geldi. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gençağa’nın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Oğuz mutlak pozisyonu kaçırdı. 41’inci dakikada Bahadır sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Bahadır’ın sert vuruşu üstten auta çıktı. 45.dakikada Gençağa’nın ceza sahası içine yaptığı ortada Şafak’ın vuruşu kaleciden döndü. Topu takip eden Oğuz topu ağlara gönderirken, karşılaşmanın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

 

ZEMİN AĞIRLAŞTI

Yağmurun etkisiyle karşılaşmanın ikinci devresinde zemin iyice ağırlaştı. İki takım oyuncuları da top yapmakta zorlanırken, pozisyonlarda etkisiz kaldı. 61’inci dakikada gelişen Çerkezköyspor atağında Mehmet Narin seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Mehmet’in vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 62’inci dakikasında Şafak’ın yerine oyuna Gürel dahil oldu. 69’inci dakikada Bahadır’ın ortasında Ufuk’un vuruşu üstten auta gitti. 71’inci dakikada Vedat’ın yerine Onur oyuna dahil olurken, 75’inci dakikada ise Tolga’nın yerine Gökhan Küçük girdi. 78’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Gökhan’ın vuruşu az farkla auta çıktı.

 

MAÇ 0-0 SONA ERDİ

Karşılaşmanın sonlarına doğru takımlar gol için bastırdı. 82. dakikada Bahadır’ın pası ile hareketlenen Gökhan’ın vuruşu kaleci Murat’da kaldı. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Çerkezköyspor inanılmaz bir pozisyon harcadı. Sağ kanattan gelişen atakta Muharrem’in vuruşu direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Mehmet Narin’in vuruşu ise az farkla auta gitti. Hakem oynanmamış olarak iki dakika gösterdi. Uzatmaların ikinci dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Onur’un vuruşu ise yine kaleci Murat’ta kaldı. Çerkezköy derbisi golsüz berabere tamamlanırken, şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor 16 puana yükselirken, Çerkezköyspor ise puanını 7’ye yükseltti.

Gökhan Yılmaz