ADEN'den anlamlı proje

Aden Ortaokulu öğrencileri, Aden Okul Aile Birliği'nin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Zübeyde Hanım Huzur Evi sakinlerini ağırladı.

GÜNDEM 21.12.2014 17:56:00 0
ADEN

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ MİSAFİR ETTİLER

Aden Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Şık, okul aile birliği ve öğrencilerin girişimleriyle anlamlı projelere imza attıklarını belirterek, "Okul Aile Birliği olarak unutulması mümkün olmayan çok değerli bir projeye imza attık. Öğrencilerimiz değerli büyüklerini yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşıladı. Büyüklerinin ellerini öptüler, hatırlarını sordular. Birlikte şiir okudular ve onların tecrübelerini dinlediler. Kıymetli büyüklerimiz öğrencilerimize evlatlarına sarılır gibi sarıldı. Hepimiz duygu dolu anlar yaşadık" dedi.

Aden Ortaokulu Koordinatörü Emrah Yalçıntaş etkinlik ile öğrencilerin çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde görev aldıklarını, öğrencilerin büyüklerin tecrübelerinden yararlanması anlamında çok başarılı bir proje olduğunu belirtti.

Zübeyde Hanım Huzur Evi sakinleri de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencileri ve Aden ailesini huzur evinde ağırlamak istediklerini ifade etti.

İHA