Kaymakam Hükümet Konağı'nı denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bu kez Hükümet Konağı'ndaki kurumlara denetime çıktı. Kubilay, kurum amirlerinden vatandaşın işlerinde kolaylık sağlanmasını istedi

GÜNDEM 18.12.2014 18:14:00 0
Kaymakam Hükümet Konağı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Zaman zaman kamu kurumlarına giderek incelemelerde bulunan Kubilay, kurum amirlerine gördüğü eksiklikleri de bildirerek tamamlanmasını istiyor. Kaymakam Kubilay, son denetim ve incelemelerini kendisinin bulunduğu Hükümet Konağı’nda yaptı. Kubilay sırası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı denetleyerek, incelemelerde bulundu.

İLK DENETİM MİLLİ EĞİTİM OLDU

Denetimlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlayan Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan eğitim faaliyetleri hakkında son gelişme ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.Eğitim Kampüsü ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yapması gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatı veren Kaymakam Kubilay, Halk Eğitim Merkezi’nin Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’ndan boşalan binaya taşınmasını ve biran önce hizmete açılmasını istedi.

OKUL ARSASININ BİR AN ÖNCE HAZIRLANMASINI İSTEDİ

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin (METEM) işverenlere tanıtılmasını isteyen Kaymakam Kubilay, işverenlerin de METEM’ den yararlanmaları artırılması talimatı verdi. Çerkezköy’ün tanınmış hayırseverlerinden Müjgan –Serkan Karagöz çiftinin Memur Sokakta yapmayı planladıkları okul arsasının, okulun yapılmasına uygun bir hale getirmek için gerekli tüm çalışmaların tamamlanması talimatı verdi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a ve tüm ilçe milli eğitim personeline başarılı çalışmalar dileyen Kaymakam Kubilay, ardından İlçe Nüfus Müdürlüğüne geçti.

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Nüfus Müdürlüğü’nde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra nüfus müdürlüğü birimlerini personeli ile birlikte denetledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine taşınmasından sonra fiziki şartlarının da iyileştirilerek vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermeye başladığını belirten Kaymakam Kubilay, “Bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahibiz. Kurumlarımızın vatandaşlarımıza en iyi hizmeti hızlı bir şekilde ulaştırmaları için denetlemelerde bulunuyoruz. Denetlemelerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Ardından İlçe Mal Müdürlüğü’nü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı denetleyen Kaymakam Kubilay, kurum amirlerinden vatandaşa hizmet noktasında kolaylık sağlamalarını istedi.

Marmara Haber