Akay yine inceleme gezisine çıktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Antalya'nın Manavgat Belediyesi'nce uygulamaya geçirilen projeler hakkında incelemede bulunmak üzere iki günlük geziye çıktı

GÜNDEM 18.12.2014 18:06:00 0
Akay yine inceleme gezisine çıktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha önce Eskişehir, Konya ve Kayseri’ye yaptığı inceleme gezilerinin bir benzerini Antalya’ya yaptı. Manavgat Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini incelemek üzere Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı ile birlikte Antalya’ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yerine Belediye Meclis Üyesi Taner Bahar vekalet etmeye başladı.

VEKALETİ BAHAR’A BIRAKTI

Konya, Kayseri ve Eskişehir Büyükşehir Belediyelerine Kasım ayında ziyaretlerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay önceki günde iki günlük ziyaret kapsamında Antalya’ya giderek Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri yerinde incelemeye gitti. Akay’ın yokluğunda yerine ise CHP’li Belediye Meclis Üyesi Taner Bahar’ı bıraktı. İlk kez belediye başkanlığına vekalet eden Taner Bahar, heyecanlı olduğunu belirterek, üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını söyledi. Bahar, “Başkanımız Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri yerinde görmek için Antalya’ya gitti. Perşembe ve cuma günü mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediye Başkanlığına vekalet edeceğim.” dedi.

Menşure Kardeş