Öğrencilere başarının formülleri anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO), "İş hayatında başarı getiren formüller" konulu konferans düzenledi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda

GÜNDEM 18.12.2014 17:57:00 0
Öğrencilere başarının formülleri anlatıldı

BAŞARI KAVRAMINI ANLATTI

Konferans’ta Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu, kişisel iş hayatındaki deneyimleri yanında LC Waikiki başarı hikayesinin ardındaki temel iş ve yaşam felsefelerini anlattı. Başarı kavramı, Türkiye’de tekstilin geleceği ve liderlik konularında önemli ipuçlarını öğrenciler ile paylaşan Temiroğlu, Türkiye’de Vergi veren firmalar arasında 19’uncu sırada olduklarını kaydetti.  LCW olarak  yıl sonucunda vergi kazancının yüzde 10’unu fakirler ile paylaştıklarını ifade eden Temiroğlu, iş yaşamında bir konuda uzman olmanın önemini de vurguladı.

Konferans karşılıklı soru-cevap kısmının ardından, günün anısına NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’na plaket verildi. Programa Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Abdullah Öge ve öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.

Menşure Kardeş