Kubilay başarılı sporcuları ödüllendirdi

Turkish Open Teakwondo Turnuvası, 2. Kulüpler Avrupa Teakwondo Şampiynası ve Dünya Mücadele Sanatları Festivali müsabakalarına katılıp dereceye giren Sporcular Antrenör ve Okul Müdürleri ile beraber ÇerkezkÃ?

SPOR 17.12.2014 18:30:00 0
Kubilay başarılı sporcuları ödüllendirdi

GENÇLİK MERKEZİ KURUYORUZ

Kaymakam Metin Kubilay, makamında ziyaret eden sporculara bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler altın çocuklarımızsınız. Çerkezköyümüzün adını tüm Türkiye’ye hatta Dünya’ya duyuruyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçemiz adına sizleri tebrik ediyorum. Başta aileleriniz olmak üzere antrenörlerinize ve öğretmenlerinize de teşekkürlerimi iletiyorum. Başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Biz geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın spor, müzik ve güzel sanatlarla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu amaçla Çerkezköyümüz’e Gençlik Merkezi kazandırmak amacıyla başlattığımız inşaat devam ediyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi’nde hizmete açılacağını umuyoruz.” dedi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Kaymakam Metin Kubilay’ı Turkish Open Teakwondo Turnuvası’nda 33 kilogda 2. olan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Samet Ayaz, Turkish Open Teakwondo Turnuvası’nda Bayanlar 33 kiloda 2. olan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Kübra Kepenek, 2. Kulüple Avrupa Teakwondo Şampiyonasında Milli Sporcu olan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Şahin Yiğit, Dünya Mücadele Sanatları Festivali 65 kiloda 1. olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhammet Bahadır Büyükcambaz ziyaret etti. Kaymakam Metin Kubilay, sporcuları, antrenörleri ve okul müdürlerini tebrik ederek, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Marmara Haber