ÇEMYO'ya 20. yıl ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve diğer protokol üyeleri bir araya gelip ÇEMYO'ya kuruluşunun 20 yılı nedeniyle ziyaret gerçekleştirdi

GÜNDEM 16.12.2014 17:03:00 0
ÇEMYO

Çerkezköy Kaykamı Metin Kubilay, beraberinde ilçe protokolü ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’na (ÇEMYO) 20. yıl ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kaymakam Kubilay’ın yanı sıra 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu katıldı.

20. YILINDA ZİYARET ETMEK İSTEDİK

Dün gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy Protokolü’nü ÇEMYO Müdürü Yrd.Doç. Dr. Ercan Buluş’un ağırladı. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Kaymakamı Metin Kubilay, “İlçe protokolü ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu 20.yılında ziyaret etmek istedik.”dedi.

YENİ BİNAYA HAYIRLI OLSUN DA DEMEYE GELDİK

Kısa bir süre önce ÇEMYO’nun yeni binasına taşındığını hatırlatan Kaymakam Kubilay sözlerine şöyle devam etti: “Hep beraber hayırlı olsun temennisinde de bulunmak istedik. Bu fikri oluşturduğumda bütün protokol üyelerimiz bunu olumlu bir şekilde karşıladı. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bin 100 öğrencisi ve dokuz bölümü ile eğitimine başarılı bir şekilde devam etmektedir. Daha önce ilçe merkezinde hizmet veriyordu. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmaları ile birlikte yeni yerlerine taşındılar. Yapmış oldukları çalışmalar neticesinde kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sene okulumuzun taşınmasını çok istedim. Çünkü taşındıktan sonra eksiklerimizi yerinde görmek istedik. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu kurumu taşıdık. Her hafta da daha iyiye gidiyorlar. Eksikler de bir şekilde tamamlanıyor.” açıklamalarında bulundu.

 

 

YÜKSEKOKULUMUZ ÇOK ÖNEMLİ

Konuşmasına Çerkezköy’ün sanayi kenti hatırlatarak sürdüren Kaymakam Kubilay, “Fabrikalara nitelikli elemanlar yetiştirilmesi çok önemlidir. Kaymakamlık olarak halk eğitim kampanyasına da büyük bir önem veriyoruz. Yüksekokulumuz da çok önemlidir. Dokuz bölümü sanayicilerimizin ve halkımızın talepleri doğrultusunda da artırabiliriz. Fiziki şartlarımız uygun olmakla birlikte ileride burayı fakülteye de çevirebiliriz. Eğitim bizim her zaman önceliğimizdir. Bu konuda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü protokol üyelerine teşekkür eden  ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş “ Gerek Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gerekse Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan çok anlamlı destekler aldık. Ben buradan okulumuzun yapımında ve buraya gelmesinde emeği olan bütün herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okulun konferans salonunda eksiklik olduğunu söyleyen Buluş, “Konferans salonumuzun sorunları büyük. Koltuklarımız halen yok. Bir firma ile temas halindeyiz. Konferans salonun koltukları ihaleye dahil edilmemiş. Tabanı akıyor ve bununla ilgili ön çalışma yaptık” dedi.

20. YIL ANISINA POSTA PULU BASTIRACAKLAR

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ziyarete gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a birer teşekkür plaketi sundu. 20 yıl şerefine üç bin civarında pul yaptıracaklarını kaydeden Buluş “ Bugün yeni binamızda protokol üyelerimiz ile fotoğraf çektirip 20.yıl anısına postahane  puluna koymak istiyoruz” dedi.

Ahmet Kılavuz