Albayrak TESKİ ile yıl sonu değerlendirmesi yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

GÜNDEM 16.12.2014 13:55:00 0
Albayrak TESKİ ile yıl sonu değerlendirmesi yaptı

BU KEZ TESKİ’DEN BRİFİNG ALDI

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) tüm Daire Başkanlıklarından brifing aldı.

GENEL MÜDÜR ORTA BİLGİ VERDİ

TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta’dan TESKİ genel çalışmaları ile ilgili kısa bir bilgi alan Başkan Albayrak daha sonra 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili TESKİ’nin 13 daire başkanlığından brifing aldı. TESKİ’nin Tekirdağ için büyük önem taşıyan bir kurum olduğunu belirten Albayrak, “2014 yılı içerisinde başarılı ve sağlam temeller üzerine bir Büyükşehir yapısını oluşturmak için çaba sarf ettik. Artık 2015 yılı ile birlikte hizmetler başlıyor. Büyükşehirin tüm daire başkanlıklarından kendi hizmet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar konusunda brifing alıyorum. Bugün de TESKİ’deyiz. Su ve Kanalizasyon İdaremizin tüm daire başkanlıkları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Altyapı konusuna büyük önem veriyoruz. Bu anlamda TESKİ’nin yapacağı çalışmalar ilimiz için büyük önem arz ediyor.”diye konuştu.

 

TESKİ Daire başkanlıklarının tüm çalışanları ile bir araya gelerek hem bir durum değerlendirmesi yaptıklarını hem de 2015 yılından itibaren yapılacak çalışmaları masaya yatırdıklarını ifade eden Albayrak, “Yıl sonuna kadar tüm daire başkanlarımla bir araya geleceğim. Artık durmak yok. 2015 yılı hizmet ve yatırımlarda atılım yılı olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birlikte hazırız. Tekirdağ’ı hak ettiği yere getirmek için, insanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. 2015 hizmet yağmurunun başladığı yıl olacak” dedi.

Toplantıda TESKİ’nin tüm daire başkanlıkları tarafından ayrı ayrı sunum eşliğinde Başkan Albayrak’a brifing verildi. Uzun süren toplantıda 2015 yılı durum değerlendirmesi de yapılarak izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.  

Marmara Haber