Albayrak'ın hızına yetişilmiyor

Hafta sonunda Saray ve Muratlı'da açılışlar yapan oradan Hayrabolu'ye geçen ve Tekirdağ merkezde Şeb-i Arus etkinliklerine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, pazartesi gününe d

GÜNDEM 8.12.2014 17:48:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah namazında iş başı yapıyor! Yoğun bir cumartesi Pazar geçiren Kadir Albayrak, yeni haftaya Çerkezköy’de Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerini ziyaret ederek başladı.

HAFTAYA SABAH NAMAZI İLE BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, durdurak bilmeden çalışıyor. Hafta sonu cumartesi ve Pazar günlerinde üç ayrı ilçede bulunan, bir dizi açılış ve etkinliğe katılan Kadir Albayrak, Tekirdağ merkezinde düzenlenen Şeb-i Arus etkinliklerini de ‘es’ geçmedi. Albayrak, pazartesi günü ne ise sabah namazı ile Çerkezköy’e giderek burada Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri’ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİ YURTLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Albayrak, pazartesi günü sabah namazında Çerkezköy’e gelerek burada öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Çerkezköy Özel Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nda sabah namazı kılan Başkan Albayrak, namazının ardından öğrencilerle bir süre sohbet etti.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE SOHBET EDİP SORUNLARI DİNLEDİ

Daha sonra Veliköy ve Kızılpınar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Albayrak, gerekli çalışmaların yapılacağını, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın tüm mahallelerine hizmetlerin götürüleceğini söyledi.

Başkan Albayrak’a ziyaretlerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ile teşkilat mensupları da eşlik etti. 

Marmara Haber