TESKİ Kapaklı'da yeni binasına taşınıyor

Bu hafta Şarköy'de ikinci hizmet binasını açan TESKİ, Kapaklı'da da hizmet binası açmaya hazırlanıyor

GÜNDEM 4.12.2014 18:05:00 0
TESKİ Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde dile getirdiği ‘Her ilçede Büyükşehir hizmet binaları olacak’ sözü Kapaklı’da da hayata geçiyor. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi, aralık ayı içinde Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası yanındaki binaya taşınacak.

DAHA KALİTELİ HİZMET

Taşınma işlemleri için düğmeye basan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, TESKİ’nin 30 Mart seçimlerinde CHP’nin seçim bürosu olarak kullanılan binanın bodrum katı, zemin katı ve 1’inci katında hizmet vereceğini belirtti. Şu anda Kapaklı Belediyesi hizmet binasının altında dar bir alanda Kapaklı halkına hizmet vermeye çalışan TESKİ’nin, yeni yerinde çok daha geniş imkanlarla çok daha kaliteli bir şekilde hizmetlerine devam etmesi bekleniyor.

SIRA BEKLEMEK İSTEMİYORUZ

Özellikle su tahsilat ve abone işlemleri için uzun kuyrukların oluştuğu mevcut yerin darlığından şikayet eden Kapaklı halkı, “İnşallah TESKİ yeni yerine taşındıktan sonra bu eziyetleri çekmeye devam etmeyiz. Biz işlemlerimizi yapmak için buraya geldiğimizde sıra beklemek istemiyoruz. Bir an evvel işlemlerimizi yapıp, kendi işimize gücümüze bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

PERSONEL SAYISI DA ARTTIRILMALI

Aralık ayı sonuna kadar yeni yerinde hizmet vermeye başlaması beklenen TESKİ’nin personel sayısında her hangi bir artış olup olmayacağı ise merak konusu. Vatandaşlar, “Mevcut personel, önceden yalnızca ilçe merkezindeki vatandaşlara hizmet veriyordu. O zaman bile kuyruklarda sıra bekliyorduk. Şimdi hizmet alanı sınırlarına Karaağaç ve kapanan 5 köy de eklendi. Temennimiz personel sayısının da arttırılmasıdır” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ