Okul önlerine park eden araçlar çekici ile kaldırılıyor

Çerkezköy'de okul önlerine park eden araçları İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri çekici ile kaldırıyor

GÜNDEM 3.12.2014 19:10:00 0
Okul önlerine park eden araçlar çekici ile kaldırılıyor

Sanayi kenti  Çerkezköy’ün hızlı artan nüfusa paralel olarak  trafikteki araç sayısında da her geçen gün artış kaydediliyor. Bu artış, sürücülerin araçlarını park edecek yer bulmasını zorlaştırıyor. Cadde ve sokaklarda park yeri bulamayan sürücüler, araçlarını okul önlerindeki öğrenci servis araçları için ayrılan park yerlerine çekiyor. Bu durumda okul giriş ve çıkış saatlerinde öğrencileri mağdur ediyor. Öğrenci servis  sürücülerinin şikayeti üzerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olaya el koydu. Emniyet Müdürlüğü okul önlerindeki öğrenci servisi park yerlerine öğrenci servisleri dışında park etmek yasak levhası koydu.

TRAFİK POLİSLERİ ÇEKİYOR

Öğrenci servisleri dışındaki araçların park etmeleri yasak olduğunu gösteren ‘Levhaları’ dikkate almayan sürücülerin araçlarına hem yasal işlem uygulanıyor hem de çekicilerle araçlar kaldırılıyor.  Ayrıca Osmanlı Camii önüne de park etme yasağı levhası konulmasına rağmen sürücülerin araçlarını park ettiği, okul önlerine park eden araçlar gibi bunlarında çekileceği ve yasal işlem uygulanacağı öğrenildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bu konudaki çalışması öğrenci servislerini rahatlattığı gibi veliler arasında da memnuniyetle karşılandı.

Haber/Seyit SÜREN