İnsan yönetimi Çerkezköy'de masaya yatırılacak

PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, bu yıl 8'ncisini düzenleyecekleri İnsan Yönetimi Kongresi'nin Çerkezköy'de yapılacağını bildirdi.

GÜNDEM 3.12.2014 10:57:00 0
İnsan yönetimi Çerkezköy

PERYÖN Trakya Şubesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek olan İnsan Yönetimi Kongresi Çerkezköy’de yapılacak. 6 Aralık Cumartesi günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 8. İnsan Yönetimi Kongresi’nde ‘Yetenek Yönetimi’ konusunun ele alınacağı bildirildi. Kongre’ye Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nında katılarak bir açılış konuşması yapacağı bildirildi. Ayrıca,  PERYÖN Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Sevilay Pezek Yangın, PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan kongrede birer konuşma yapacak.

BİR GÜN SÜRECEK

Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak olan kongre akşam 18.30’da düzenlenecek kapanış programı ile sona erecek. Kongre, açılış konuşmalarının ardından Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve LCW-Özen Mensucat Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu ile Sarbak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arakelyan’ın ‘ Sanayici yeteneği nasıl değerlendiriyor’ konulu sunumu ile devam edecek. Ardından, ‘İnsan kaynakları gözüyle yetenek yönetimi, yeteneği gözünden anlarım’ konusu masaya yatırılacak. Kongrenin bu bölümüne Eczacıbaşı-Baxter İnsan kaynakları Direktörü Aslı Dizdar, Arçelik A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Buket Çelebiöven ve 3 M İnsan Kaynakları Direktörü Öznur Başaran konuşmacı olacak.

PROGRAMI YOĞUN BİR KONGRE OLACAK

Kongre, Fasıl Oral’ın ‘Öğrenmeyi yok sayan çok bilmiş organizasyonların geleceği’ konulu sunumunun ardından program Parıltım Restaurant’ta verilecek öğle yemeği ile devam edecek. Kongre’nin, öğleden sonraki bölümünde de ‘Torba yasa ve yeni gelişmeler doğrultusunda Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği’, ‘Dağa göz değil yürek tırmanır’, ‘Okuldan şirkete yetenek yönetimi’, ‘Mobing’, ‘Evren olduğu haliyle mükemmeldir, değişmesi gereken sensin’ konuları masaya ele alınacak. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı, Bilirkişi Avukat Cüneyt Danar ve Sigorta Başmüfettişi ÇSG Derneği Başkanı A Sınıfı İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı İsa Karakaş’ın ‘Torba yasa ve yeni gelişmeler doğrulturunda Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği’ konulu sunumunun ardından Kariyer NET Batı Anadolu Birim Müdürü Oğulalp Karataş ve Türkiye’nin ilk görme engelli sağcısı milli atlet Necdet Turhan da ‘Dağa göz değil yürek tırmanır’ konulu sunum yapacak. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın ve Sabiha Gökçen Havaalanı İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan tarafından yapılacak olan ‘Okuldan şirkete yetenek yönetimi’ ve ‘Mobing’ konulu sunumların ardından Yaşama Sanatçısı Saffet Dağdeviren de “Evren olduğu haliyle mükemmeldir, değişmesi gereken sensin’ konulu sunum yapacak.

Kongre, saat 18.30’da Parıltım Restaurant’ta düzenlenecek olan kapanış programı ile sona erecek. PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, kapanış programına TRT Sanatçısı Sami Aksu, Ses Sanatçısı Seyyal Taner ve Sanatçı Levent İnanır katılacağını bildirdi.

Emine Lale