ÇTSO'dan Ankara çıkarması

ÇTSO Yönetimi, TOBB'un düzenlediği üç günlük Meclis Üyeleri'ni Bilgilendirme Semineri'ne katılmak üzere 20 kişilik bir heyet ile Ankara'ya gitti. Tekirdağ milletvekilleriyle görüÅ?

GÜNDEM 30.11.2014 12:20:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi 20 kişilik bir heyet ile Ankara’ya gitti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 28-29-30 Kasım’da düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katılan ÇTSO heyeti, burada Tekirdağ milletvekilleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile görüştü.

MİLLETVEKİLLERİ İLE BULUŞTULAR

TOBB’un düzenlediği programa katılmak için Ankara’ya giden ÇTSO Heyeti, burada Tekirdağ milletvekilleriyle buluştu. ÇTSO Heyeti’nin Ankara çıkarmasında ilk gününde Tekirdağ milletvekilleri için yemek verdi. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Ak Parti Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi,  CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü katıldı. Yemekte milletvekilleriyle bir araya gelen ÇTSO heyeti, Çerkezköy’de sanayi ve ticaret hayatı ile ilgili fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

 

 

YEMİŞÇİ İLE BİRLİKTE BAKAN CANİKLİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

ÇTSO heyetinin Ankara’daki ikinci gününde, Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi. Burada, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’nin konuğu olan heyet, daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’yi ziyaret etti. Bakan Canikli ile toplantıda bir araya gelen ÇTSO heyeti Çerkezköy’deki sanayi ve ticaret faaliyetlerine ilişkin bilgiler aktardığı öğrenildi.

SEMİNER’DE TOBB HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Ankara’da üç gün geçiren ÇTSO heyeti, TOBB’un seminerine katıldı. Seminerde, meclis üyelerine TOBB ve iştiraklerinin kurumsal yapıları ve hizmetleri tanıtılarak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgiler verildiği belirtildi.

TOBB’un eğitim semineri için Ankara’ya giden ÇTSO heyetinde, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Sinan Sifil, Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ile Meclis Üyeleri Dilaver Burak, Kadir Uz, Göksel Bozdağ, Mehmet Çetin, Rasim Bilgen, Mehmet Danyeli, Gürkan Kesim, Muharrem Yamaç, Rahmi Yılmaz, Talip Sivri, İsmail Tezcan ve Mehmet Sait Erdem yer aldı.