Edirne'de Çocuk Korosu Kurtuluş Konseri'nde büyüledi

Edirne Belediyesi tarafından organize edilen 92.yıl kurtuluş etkinliklerinin 3'ncü gününde, Halk Eğitimi Merkezi'nde Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu konseri gerçekleştirildi.

GÜNDEM 29.11.2014 15:24:00 0
Edirne

İLK KONSERİNDE BEĞENİ TOPLADI

 Edirne Belediyesi Belediye THM  işbirliğiyle gerçekleşen Belediye Çocuk Korosu konserine, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır ile çok sayıda vatandaş katıldı. Halk Eğitim Merkezi’ni dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, ilk konserinde ayakta alkışlandı.

Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır, Şef Yaşar Özel’e plaket takdim ederek, Edirne Belediyesi Çocuk Korosu’nun Edirne’de bir ilk olduğunu ve çocukların, gençlerin sanat ve spora yönelik faaliyetler içerisinde olmalarının onların sosyal yaşamına olumlu etkileri olacağını belirtiler.

 

EDİRNELİLER ÜÇ GÜN SÜREN KUTLAMALARDAN MEMNUN

Edirne’de kültürel etkinliklerin artması vatandaşları memnun ediyor. Edirneliler, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere tüm ekibine bu güzel etkinlik için teşekkür ettiler. Edirneliler,“Edirnemiz’de böyle kültürel etkinliklerin sayısı oldukça arttı. Bizler bundan çok memnunuz. Özellikle Edirne’nin Kurtuluş bayramını bu yıl 3 gün boyunca coşku içinde kutlamamızı sağladılar. Türk Halk Müziği Topluluğu ile Belediye Çocuk Korosu’nu çok beğendik.”diye konuştular.

Haber Merkezi