Pakize Narin'in kızları rahat kazandı

Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Turnuvası'nda Çerkezköy Pakize Narin Lisesi Özel Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi'ni 3-0 yendi

SPOR 29.11.2014 13:54:00 0
Pakize Narin

Tekirdağ Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvası, dün oynanan üç karşılaşma ile devam etti.

 

6 GRUPTA 37 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Tekirdağ Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvası, 6 grupta toplam 37 takımın katılımıyla 18 Kasım’da başladı. Kapaklı ve Çerkezköy’de eğitim veren liselerin voleybol takımları E ve F gruplarında mücadele ediyor. E Grubu’nda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Veliköy Çok Programlı Lisesi, Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı METEM, Kapaklı Çok Programı Lisesi, Saray Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi ve Büyükyoncalı Çok Programlı Lisesi yer alıyor.

 

ŞAMPİYON TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK

Turnuvada F Grubu’nda ise Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Özel Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi, Kızılpınar Çok programlı Lisesi, Saray Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve M. Elmas Arısı Anadolu Lisesi yer alıyor. Çerkezköy Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri turnuvanın 14 Ocak 2015 tarihinde sona ereceğini belirterek, “Bu turnuvanın şampiyonu olacak takım, ilimizi Türkiye Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda temsil edecek” dedi.

 

PAKİZE NARİN 3-0 KAZANDI

Turnuva kapsamında dün saat 10.00’da Özel Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Özel Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Aynur Taş, Sibel Yanal, Kadriye Karakapak, Sevimnur Üncü, M. Merve Kaycı ve Gamze Şimşek, Bahar Öztürk, Şifanur Öztaş, Sena Kara, Esra H. Paykan, İlayda Pehlivan ve Kübra Balcı ile çıkarken; Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ise Aleyna Atlı, Sumru Ortaer, Edanur Öztürk, Hümeyra Altekin, Sedef Demir, Kübra Öztürk, Selcan Topaç, R. Dilara Ekinci, Ceren Gürhan, Selin Kubat, İremnur Gençer ve Tuğçe Hasmini ile çıktı. İlk seti 25-9 kazanan Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, diğer iki seti de 25-11 ve 25-16’lık skorlarla geçerek rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Haber / Ahmet KARDEŞ