9 Afganlı cinayetini aydınlatan jandarma ödüllendirildi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Büyükdoğanca köyü kırsalında geçtiğimiz nisan ayında ölü olarak bulunan 9 Afganistan uyruklu kaçak göçmenin cinayetini gece gündüz titiz bir şekilde çalışara

GÜNDEM 29.11.2014 13:20:00 0
9 Afganlı cinayetini aydınlatan jandarma ödüllendirildi

DONARAK ÖLDÜKLERİ SANILMIŞTI

İlk bulunduklarında donarak öldükleri düşünülen 4’ü yetişkin 5’i çocuk 9 Afgan uyruklu göçmenin, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsilerinde cinayete kurban gittiklerinin tespit edilmesinin ardından çalışmalarını yoğunlaştıran Jandarma ekipleri bir fotoğraftan yola çıkarak 4 aylık titiz bir çalışma ile olayın faillerini tek tek yakalayarak adalete teslim etti.

 

VALİ ÖDÜLLENDİRDİ

Olayı aydınlatan jandarma personelini ödüllendiren Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Nisan ayında Büyükdoğanca köyünde hunharca bir cinayet işlenmişti. 2 zalim 9 kişiyi öldürmüştü. Aralarında kadın ve çocuklarda vardı. Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalarda 7 ayda iğneyle kuyu kazarcasına çalışarak bu olayı aydınlattılar. Ben de bu kahraman arkadaşlarımızı ödüllendirmek istedim. Bu vesileyle bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Vali Şahin, konuşmasının ardından cinayet olayı çözen jandarma personelini yarım altın ve başarı belgesi vererek ödüllendirdi.