Kış lastiklerini takmada son iki gün

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş araç sahiplerini kış lastiklerini takma konusunda bir kez daha uyararak, son iki gün kaldığını belirtti.

GÜNDEM 28.11.2014 17:53:00 0
Kış lastiklerini takmada son iki gün

İKİ GÜN KALDI

Oda Başkan Kuş, kış lastiklerinin 1 Aralık 2014 tarihine kadar takılması gerektiğini hatırlatarak, “Kış lastikleri kış aylarında yağış dolayısıyla kayganlaşan ya da buzlanan yollarda daha emniyetli sürüş yapılması ve aynı zamanda can ve mal güvenli acısından zorunludur. Kış lastiği takma işlemi 1 Aralık 2014’te sondur. Bu nedenle 30 Kasım akşamına kadar araç sahipleri araçlarına mutlaka kış lastiği takmaları gerekmektedir. Bu konuda araç sahiplerini bir kez daha uyarmakta fayda görüyorum.” dedi.

 

 

KIŞ LASTİĞİ TAKMAYANLARA CEZA VAR

Araçlarına kış lastiği takmayan sürücülere ceza yazıldığını hatırlatan Kuş, “Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Kış lastiği takmayan sürüceler yapılacak kontrollerde para cezası ile cezalandırılacaktır. Hem cezai işleme maruz kalmamak hem de can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak için mutlaka araçlarına bugüne kadar kış lastiği takmayanlar 30 Kasım akşamına kadar taksın.” tavsiyesinde bulundu.

 

Haber/Seyit SÜREN