Taraftar TIR'larına çarşıda satış izni yok!

Galatasaray Külübü'nün lisanslı markalarının satışını yapan GS Store TIR'ı, Çerkezköy'de sarı kırmızı taraftarlarla buluştu. GS Store TIR'ına, esnafın şikayeti

SPOR 28.11.2014 17:14:00 0
Taraftar TIR

Galatasaray’ın Külübü’nün, lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan, GS Store TIR’ı perşembe günü Çerkezköy’e gelerek 9.30-18.30 saatleri arası eski otogar alanında ürün satışı yaptı.

 

GS’NİN YENİ ÜRÜNLERİNİN SATIŞI YAPILIYOR

Başta Galatasaray’ın son formaları olmak üzere, bu güne kadar çıkan tüm formalarının bulunduğu GS Store TIR’ında, erkek, kadın ve çocuklara hitap eden çeşitlilik dikkat çekti. GS Store TIR’ında, şort, eşortman, saat, kolonya, atkı, başlık, dizlik, ayakkabı, yelek, ceket, çakmak, kaban, bayrak ve Galatasaray’ın kazandığı UEFA Kupası’nın minyatürleri olmak üzere çok çeşitli ürünler taraftarlarla buluşturuluyor.

 

TARAFTAR HEM DESTEK HEM DE TAKIMLARININ ÜRÜNÜNE SAHİP OLUYOR

Galatasaray taraftarları takımlarına hem maddi destek olmak hem de  ürünlerine sahip olmak için GS Store’yi ziyaret ederek, GS markalı ürünleri aldıklarını belirttiler.  Galatasaray taraftarları GS Store’nin gelmesinden çok mutlu olduklarını ve daha sık aralıklarla gelmesini de istediklerini söylediler. GS Store’den ürün alan taraftarlar gönül verdikleri ve çok sevdikleri takımlarının ürünlerine sahip olmaktan da son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler

 

SPOR SEVERLERDEN TEPKİ VAR

GS Store Satış Sorumlusu Can Vardarbaşı daha önce satış yaptıkları Gazi Osmanpaşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dersanesi yanındaki yere Belediye’nin esnafın şikayetçi olması gerekçesi ile izin vermediğini bu nedenle eski otogar alanında bulunduklarını kaydetti. Vardarbaşı, Belediye’nin artık orada hiçbir kulüp TIR’ının satış yapmayacağını belirtiklerini ve kendilerine Kapalı Pazar yerinin yanındaki eski otogar alanını gösterdiklerini söyledi. Vardarbaşı, “Burası tenha bir yer buraya gelen giden az. Biz zaten birkaç gün kalıp gidiyoruz. Bizim halkın gözü önünde yanı hareketli bir caddede olmamız gerekiyor. Eğer bu durum böyle devam ederse bundan böyle ne biz ne de diğer takımların TIR’ları gelmez. Bu durumun düzeltilmesini ve hiç olmazsa vatandaşın hareketli olduğu trafiği engellemeyecek bir noktada bize yer gösterilsin.”dedi.

 

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da  yeni uygulamaya tepki gösterdiler ve bundan böyle gönül verdikleri takımlarının ürünlerini satan kulüp TIR’larına çarşı içinde bir yer gösterilmesini istediler. Takımlarının ürünlerinin satışını yapan bu TIR’ların her hangi bir esnafa etkisinin bile bulunmadığını  savunan taraftarlar, şikayetçi olan esnafın işgüzarlığı nedeniyle engellendiğini öne sürdü. Taraftarlar, bu uygulamanın takım taraftarlarının gönül verdikleri renklerin ürünlerine sahip olmasını engellemesi anlamına geldiğini söyledi. Taraftarlar, bundan şikayetçi olduklarını, belediyenin bu durumu bir an önce düzelterek gereğini yapmasını istediklerini belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN