Tekirdağ TSO öğrencilere kışlık giyecek yardımı yaptı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ilk ve orta dereceli okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere, kışlık giyecek yardımı yaptı.

GÜNDEM 27.11.2014 16:00:00 0
Tekirdağ TSO öğrencilere kışlık giyecek yardımı yaptı

BOT VE MONT HEDİYE ETTİLER

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy’deki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere, toplam 400 adet bot ve 350 adet de mont  yardımı yaptı. Eğitim yardımı ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl öğrencilerimiz için bot ve mont satın alınması yönünde bir karar aldık. Yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEĞİNDE BULUNDU

Gönüllerinden daha fazla öğrenciye yardım etmek geçtiğini belirten Günay “Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı’na, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüz’e teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimizin 2014 ve 2015 eğitim ve öğretim yılını kutluyor başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Marmara Haber