Okul Aile Birliği'nden Öğretmenler Günü yemeği

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği, Öğretmen Günü'nü düzenlediği 'Öğretmenler Günü Yemeği' ile kutladı.

GÜNDEM 25.11.2014 15:23:00 0
Okul Aile Birliği

Önceki gün Şanlıurfa İskender Restaurantta düzenlenen bir yemekle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Çerkezköy İmam Hatip Lisesi’nde, okul öğretmenleri ve veliler bir araya geldi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsa Çetin, Çerkezköy Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, okul idarecileri ve öğretmenlerin katıldığı ‘Öğretmenler günü yemeği’nde konuşan İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı  Hüseyin Keskin, “Okul Aile Birliği olarak öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Öğretmenler Günü gibi günleri bizler için oldukça önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize daha güzel hizmetler verebilmek anlamında bu tür günleri bizler önemsiyoruz. Düzenlediğimiz bu yemeğe katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Aile Birliğine teşekkür eden Okul Müdürü İsa Çetin  ise, “Böyle günlerde bir araya gelmek, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ettiğimizi görmek gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür günlerde bizleri yalnız bırakmayan, okul aile birliğimizin saygı değer üyeleri, bu okuldan yetişmiş değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yemekte Okul Aile Birliği ayrıca öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Emine LALE