Kapaklıspor Çerkezköyspor'u çarptı

Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor, Çerkezköyspor'u sahasında güzel bir oyunla 2-1 yenmeyi başardı. Kapaklıspor, bu galiyibiyetle puanını 6'ya yükseltti

SPOR 24.11.2014 18:04:00 0
Kapaklıspor Çerkezköyspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor, deplasmanda üç puan alarak hedefine bir adım daha yaklaştı. Kapaklıspor, ligin beşinci hafta karşılaşmasında konuk olduğu Çerkezköyspor maçından güzel bir oyunla 2-1 galip ayrıldı.

 

ERKEN ELEN GOL RAHATLATTI

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor başladı. Maça iyi başlayan Kapaklıspor, deplasmanda olmasına rağmen ilk dakikalarda hücum yaptı. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın altıncı dakikasında beklediği golü de buldu. Sol kanattan gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içine giren Cihan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.

 

GALİBİYET UZUN SÜRMEDİ

Golün ardından rahat bir oyun sergileyen Kapaklıspor, Çerkezköyspor karşısında oyunu ileride kurdu. Maçın ilerleyen dakikalarında hareketlenen Çerkezköyspor, oyunda denge kurdu. Savunmada iyi kapanan Kapaklıspor  beraberlik golü için yüklenen Çerkezköyspor karşısında kontrataklarla ikinci golü aradı. Çerkezköyspor beraberlik golüne karşılaşmanın 21.dakikasında Serkan Akyüz ile ulaştı. Çerkezköyspor’un kullandığı korner atışında Kapaklıspor savunması topu uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topu iyi takip eden Serkan Akyüz sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

 

İLK YARIYI KAPAKLISPOR ÖNDE TAMAMLADI

Skor tabelasındaki beraberliğin ardından Kapaklıspor, yeniden ileriye çıkmaya başladı. Karşılaşmanın 34.dakikasında Çerkezköyspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tahir’in vuruşu direkten döndü. Kalesinde şans anını yaşayan Kapaklıspor ardından ikinci golü buldu. Kapaklıspor, kullandığı korner atışında kaleci İsmail’in hatasını iyi değerlendiren ilk golün sahibi Cihan ikinci golü de buldu. İlk devrenin uzatma dakikalarında golü bulan Kapaklıspor soyunma odasına önde girdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR’UN ÇABASI YETMEDİ

İkinci yarıya taraftarlarının desteğiyle çıkan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesini abluka altına aldı. Ancak Kapaklıspor, iyi oyunla defansta rakibine geçit vermedi. Özellikle sağ kanattan gelen Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Serkan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarı daha çok kontra ataklarla rakibini rahatsız eden Kapaklıspor, kapanarak skoru korumayı bildi. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti.

Ahmet Kılavuz