Bu kaçıncı kaza!!!

Karayolları tarafından yapımı devam eden Kapaklı-Saray yolu, sık sık yaşanan kazalarla dikkat çekmeye başladı. Vatandaşlar, yolun bir an önce tamamlanmasını bekliyor

GÜNDEM 20.11.2014 15:08:00 0
Bu kaçıncı kaza!!!

Kapaklı’da dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada takla atarak yoldan çıkan aracın sürücüsü ağır yaralandı.

 

BİRİLERİNİN ÖLMESİNİ Mİ BEKLİYORLAR?

Yapımı devam eden Kapaklı Saray yolu, sürücüler için tehdit oluşturmaya devam ediyor. Bölgede son zamanlarda artan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlar, “Kapaklı-Saray yolunun yapımı adeta yılan hikayesine döndü. Bu yolun şimdiye kadar çoktan yapılmış olması gerekiyordu. Çalışmaların hızlanması için birilerinin ölmesini mi bekliyorlar? İlla bir felaket mi yaşanması gerekiyor” diye tepki gösterdi.  

 

ARAÇ TERS DÖNDÜ

Kaza dün saat 7.00 sularında Kapaklı-Saray yolu üzerinde Özden Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı Saray istikametinde seyir halinde olan İlhan Bayar yönetimindeki 59 PR 288 plakalı otomobil, Özden Petrol’den çıkmakta olan 59 TR 589 plakalı aracın çarpması sonucu takla atarak yoldan çıktı. Kaza nedeniyle ters dönen aracın sürücüsü İlhan Bayar ağır yaralandı.  

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan araç sürücüsü İlhan Bayar’a ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı İlhan Bayar, 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

POLİS DİĞER SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Hastane yetkilileri, yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğunu bildirirken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ise kazaya karışan 59 TR 589 plakalı diğer araç sürücüsünün peşine düştü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ