ÇOSB'den trafik eğitimi

ÇOSB, kampüs içerisindeki firmaların araç parkı yetkililerine yönelik trafik eğitimi yaptı. Eğitimi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek yaptı

GÜNDEM 20.11.2014 12:23:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, işbirliğiyle trafik bilgilendirme toplantısı düzenledi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen eğitime çok sayıda firmanın yetkilileri katıldı.

 

TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Çerkezköy İlçe Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek tarafından verilen eğitimde personel servis araçları, personel servis araç şoförlerinde aranacak şartlar, yolcu indirme bindirme kuralları, duraklama ve park etme kuralları, hız sınırlarına uyma, geçmenin yasak olduğu durumlar, kavşaklarda geçiş hakkı, araç lastikleri ve önemi - kış aylarında sürücülük gibi konular ele alındı. Eğitime katılımın yoğun olması dikkat çekti.

 

TIR PARKLARINA YÖNLENDİRİN

Toplantıda birçok konuda bilgiler veren Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek, ÇOSB sınırları içerisinde gerçekleştirilen denetimler ve hatalı parklara da dikkat çekti. ÇOSB’deki trafik yoğunluğunun rahatlaması ve kontrollü olması için de firma yetkililerinden; tır ve servis araçlarının ÇOSB TIR Parklarına yönlendirmelerini istedi.

 

Marmara Haber