Akay'a Dönmez vekalet ediyor

Kültür Merkezi projesi için incelemelerde bulunmak üzere Kayseri ve Konya'ya giden Belediye Başkanı Vahap Akay, yerine kadın bir meclis üyesini bıraktı

GÜNDEM 19.11.2014 15:27:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  ilçede yapılmasını planladıkları çok amaçlı Kültür Merkezi için  Konya ve Kayseri’deki  Kültür Merkezi projelerini yerinde inceleme gezisine çıktı, yerine de CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez’i bıraktı. Başkan Akay dönünceye kadar CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Ayfer Dönmez Başkanlığa vekalet edecek.

 

BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖRMESİNDEN ONURDUYDUM

Dün görevine başlayan Başkan Vekili Ayfer Dönmez, “Başkanımız Vahap Akay’ın yerine vekalet etmekten duyduğum mutluluğu ve onuru Çerkezköy halkımızla paylaşmaktan da mutluluk duyuyorum. Başkanımız Belediye Başkan Vekilliğine şahsımı görevlendirmesinden onur duydum. Bu nedenle Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Görevim süresince görevimi en iyi şekilde yapacağım. Biz bir ekibiz Vahap Başkanımız önderliğinde Çerkezköyümüz’e daha iyi hizmet sunabilmek ve seçin döneminde hazırladığımız projeleri hayata geçirmek tek hedefimizdir.” Dedi.

 

HALKIMIZDA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Vekili Ayfer Dönmez, yerel seçimlerde Çerkezköy halkının CHP’ye verdiği destekten de son derece mutluluk duyduğunu ve Çerkezköy halkının her alanda en iyi hizmeti hak ettiğini belirterek, “30 Mart Yerel seçimlerinde Çerkezköy halkımızın bizlere verdiği destekten dolayı da halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gördüler. Bizlerde halkımızın bu güvenine layık olabilmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çerkezköy’ümüze ve halkımıza  en iyi şekilde hizmet vereceğimizden de hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini biliyoruz ve bu nedenle bir bir ekip ruhuyla hareket ederek Belediye Başkanımızın her alandaki çalışmalarına destek veriyor ve çalışmaların yanında dik duruyoruz.”diye konuştu.

 

CHP’DE HER KADEMEDE GÖREV ALDIM

Başkan Vekili Ayfer Dönmez, Belediye Meclisi Üyesi olmadan önce Cumhuriyet Halk partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda her kademede görev aldığını da belirterek, “CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatında önce Kadın Kolları üyeliği sonra uzun yıllar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve daha sonra İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Son 30 Mart Yerel Seçimleri’nde de Belediye Meclisi Üyesi olarak seçildim. Bu nedenle siyasetin her kademesinde görev alan biri olarak 20 yıl sonra Çerkezköy’de CHP’nin iktidarını görmek bizlere nasip oldu. Biz bu göreve inanarak tam bir birlik ve beraberlik içinde çalışarak bu günlere geldik. Halkımızın güvenini boşa çıkartmamak içinde ekip olarak çok çalışacağız. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Biz Başkanımız Vahap Akay önderliğinde tam bir ekibiz.”

 

Haber/Seyit SÜREN