Vali Civelek hastane inşaatını inceledi

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, yapımına devam eden 250 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesi ile 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 19.11.2014 14:16:00 0
Vali Civelek hastane inşaatını inceledi

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Vali Civelek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret ederek Genel Sekreter Fergan Genç’ten İl hakkında ve özellikle Sağlık Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne büyük bir yatırım olarak başlatılan 250 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesi ile 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı hakkında bilgiler aldı.

 

HASTANE 250 YATAK KAPASİTELİ OLACAK

Vali Civelek daha sonra, Kırklareli İl Merkezi Hamidiye Mahallesi’nde 63 bin 400 metrekare açık alan içerisinde toplam 42 bin 238 metrekare kapalı inşaat alanı, 310 araçlık otopark kapasitesi ve 250 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesi ile 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatlarını dolaştı. Vali Civelek, yetkililerden bilgi alırken, Kırklareli halkının hizmetine kısa sürede  girmesi için çalışmaları gerekli hassasiyetin gösterilmesini konusunda da talimatlar verdi.

 

Haber Merkezi