800 metre yağmur suyu kanalı yapılacak

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karahıdır Mahallesi'nde yoğun bir çalışma sürdürülüyor.

GÜNDEM 18.11.2014 14:14:00 0
800 metre yağmur suyu kanalı yapılacak

SEL BASKINLARI ÖNLENECEK

Geçmiş yıllarda yağışlardan etkilenen ve sel baskınları yaşanan Karahıdır Mahallesi’ne yağmur suyu kanalı döşeme çalışması başlatıldı.800’er metrelik iki sıra olarak toplam 800 metre döşenecek yağmur suyu kanalı sonrası Karahıdır Mahallesi’nde oluşan sel baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Koray Çelikkanat, "Yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile yapılan su baskınları ihbarının eskiye oranla azaldığını görüyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen dilekçelerin yanı sıra, yağmur sırasında tespit ettikleri sıkıntılı noktaları da programlarına alarak çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdürüyor. Bu çalışmalar sonucunda şehrimizin birçok mahallesinde yağmur sularının oluşturduğu sıkıntıları çözmeyi hedefliyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımıza da devam edeceğiz."dedi.

 

Haber Merkezi