CHP'liler önce ÇOSB'yi sonra da ÇTSO'yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe yönetimi, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. CHP yönetimi dün saat 14.00'da da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan'ı

GÜNDEM 13.11.2014 18:00:00 0
CHP

HİZMET BİNASI VE KONFERANS SALONUNA HAYRAN KALDIK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, beraberindeki Türkan Şans, Ebru Alaca, M. Emin Kurutaş ve Mümin Uslu ile birlikte ilk olarak ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan’a ziyarete bulundu. Ulvi bir görev üstlendiklerini ifade eden Hasan Demir, “Bu görevi bize yakışır bir şekilde sonuna kadar yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. ÇOSB yönetimi tarafından yapılan yeni hizmet binası ve konferans salonuna hayran kaldıklarını söyleyen Demir, “Sizlerin böyle ışıltılı binalarınızı gördükçe, bu binalardan Çerkezköy’de de olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

İŞİNİZ KOLAY DEĞİL

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Özdoğan ise “Siyasetteki en önemli amaç halka hizmettir. Fakat işiniz kolay değil” dedi. ÇOSB olarak sanayicilere en iyi hizmeti vermenin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına da büyük önem verdiklerinin altını çizen Mehmet Özdoğan, “Her hafta Çerkezköy ve Kapaklı’da eğitim öğretim gören 3’üncü sınıf öğrencilerini burada ağırlıyoruz. Hizmet binamızı ve itfaiye birimimizi gezdiriyoruz. Daha sonra onlara burada yangın eğitimi veriyoruz” dedi.

ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER 

CHP’liler  saat 15.30’da ise ÇTSO’yu ziyaret etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker ile yönetimi CHP’lileri ağırladı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, “Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah Çerkezköy için güzel hizmetler yaparsınız.”dedi. Geçtiğimiz günlerde ÇTSO’nun 20’inci yılını kutladıklarını kaydeden ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise, “Genç bir oda sayılırız. Bu sene akreditasyon senemiz. Her iki yapıya da daha gelişmiş bir hizmet verecek duruma geleceğiz.”dedi.  

Kendilerini kabul eden ÇTSO Yönetimine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, “Yapılan seçimin ardından kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün ki ziyaretlerimizde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve ÇTSO binasını çok beğendim. Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisine de böyle bir bina kazandırmalıyız ki böyle salonlarda toplantı yapalım.”diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’Ü GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

30 Mart’a kadar halkın karşısına projeler ile çıktıklarını kaydeden Demir “Bunları yapacağız dedik. Bizim niyetimize inandılar ve bizi iktidar yaptılar. Bununla birlikte bizim üzerimizde de yük artmaya başladı. Çerkezköy için neler yapabiliriz onun üzerinde çalışıyoruz. Sosyal etkinlikler ve ilçe merkezinde çeşitli çevre düzenlemeleri yapıldı. Çerkezköy’ü yapacaklarımızla güzelleştirmek istiyoruz.”açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ