Trafik kazası sonrası epilepsi nöbeti geçirdi

Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü önünde seyir halindeki iki araç dün çarpışarak kaza yaptı. Çarpma sonucu iki araç sürücüsü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 59 UU 595 plakalı

GÜNDEM 13.11.2014 16:41:00 0
Trafik kazası sonrası epilepsi nöbeti geçirdi

Çerkezköy-Çorlu yolunda seyir halindeki iki araç çarpıştı. Çarpma sonucu araç sürücüleri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 

İKİ SÜRÜCÜ DE YARALANDI

Çerkezköy’den Çorlu’ya seyir halinde olan Necat Yeşil idaresindeki 65 NA 944 plakalı araca Gümrük Müdürlüğü önünde 59 UU 595 plakalı araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte 59 NA 944 plakalı aracın şoförü Necat Yeşil ve 59 UU 595 plakalı araç içersinde bulunan Ahmet Akın yaralandı.

 

SARA NÖBETİ GEÇİRDİ

Kaza sonrası hafif yaralanan Ahmet Akın olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazadan etkilenen 65 NA 944 plakalı araç şoförü Necat Yeşil ise epilepsi nöbeti geçirdi. Vatandaşların ve 112 ekiplerinin zor kontrol ettiği sürücü Necat Yeşil daha sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından Çerkezköy-Çorlu yolu tek şeride düşerken, kazaya karışan araçların yol kenarına çekilmesinin ardından trafik de normale döndü. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Marmara Haber