1911 galibiyet serisine Sitespor'u da eklemek istiyor

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, üç haftalık galibiyet serisini önümüzdeki haftada yapacakları Sitespor maçıyla sürdüreceklerini söyledi

SPOR 11.11.2014 16:08:00 0
1911 galibiyet serisine Sitespor

Ligin ilk üç haftasını galibiyetle kapatarak sezona iyi bir başlangıç yapan 1911 Çerkezköyspor galibiyetlerin kalıcı olmasını istiyor. 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, üç haftalık galibiyet serisini 4’ncü hafta yapacakları Sitespor maçı ile sürdürmek istediklerini söyledi.

MALKARA GALİBİYETİNİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında ilk olarak hafta sonu kazandıkları Malkara Belediyespor maçını değerlendirdi. Gedikoğlu daha sonra üç haftalık galibiyet serisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Melih Gedikoğlu, ligin iddialı ekiplerinden birisi olan Malkara Belediyespor’u mağlup etmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken,“İyi oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın sevinciyle haftayı kapattık. Maçın geneline baktığımız zaman maça iyi başlayan taraf biz olduk. İyi oyunumuzun karşılığında ise 15’inci dakikada bulduğumuz gol ile aldık.”diye konuştu.

İKİNCİ YARI 4-5 POZİSYON BULDUK ANCAK İKİNCİ GOLÜ ATAMADIK

Karşılaşmanın ilk devresinin dengeli geçtiğini belirtirken, “İlk yarıyı önde kapatarak soyunma odasına moralli gittik. İkinci yarının ilk on beş dakikalık diliminde konuk ekip baskılı ataklar geliştirdi. Beraberlik için yüklenen rakibimiz karşısında 4-5 net pozisyon bulmamıza rağmen istediğimiz ikinci golü bulamadık. 90 dakikanın sonunda 3 puanı alarak üçüncü maçımızdan da galibiyetle ayrılarak puanımızı 9 puana yükselttik. Üç haftalık galibiyet moralimizi yükseltti.” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Zorlu Malkara Belediyespor maçında takımı yalnız bırakmayan ve 90 dakika oyunculara destek veren taraftarlara teşekkür eden Genel Kaptan Melih Gedikoğl, “Özellikle bu sene oluşan yeni taraftar grubumuz Azaplar’a çok teşekkür ediyorum. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz belki ama onların desteğine her hafta ihtiyacımız var. Futbol 3 neticeli bir oyun ve her sonuç illa ki yaşanacak. Biz mağlubiyet ve beraberlik sonuçlarını ne kadar geç yaşarsak o kadar avantajlı olacağız. Maça başlarken seyirci beklediğimiz gibi değildi ama maç başladıktan sonra taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. 90 dakika boyunca bizleri destekleyen ve yanımızda olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

İlerleyen haftalarda takımın daha iyi olacağını vurgulayan Melih Gedikoğlu, “Bugüne kadar oynadığımız üç karşılaşmada da hazır olan takımlarla oynadık. Bu ligde iyi diye lanse edilen takımlar ve üç maçtan da alnımızın akıyla çıktık. Futbolcularımıza yönetimimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

GÖKHAN KÜÇÜK’ÜN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Gedikoğlu konuşmasının sonunda takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Gedikoğlu, “Takımda Gökhan Küçük’ün sakatlığı devam ediyor ancak yavaş yavaş takımın idmanlarında belli sürelerde yer alıyor. Bu hafta deplasmanda Sitespor’a konuk olacağız. Orada da en iyi mücadelemizi ortaya koyarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Takımımızda herhangi bir sorun bulunmuyor. Tam kadro çalışmalara devam ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN