Kartal Yuvası Çerkezköy'de

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Kartal Yuvası TIR'ı Çerkezköy'deki taraftarları takımlarının renkleriyle buluşturuyor. Gazi Osman paşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dersanesi yanında park ed

SPOR 11.11.2014 16:06:00 0
Kartal Yuvası Çerkezköy

 KARTAL YUVASI CUMA GÜNÜNE KADAR ÇERKEZKÖY’DE

Çerkezköy Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Nihat Macit, Türkiye’nin dört bir yanı gezen Kartal Yuvası TIR’nın 5 gün boyunca Çerkezköylüler’in hizmetinde olacağını belirtti.Başkan Macit, Beşiktaş’ın yeni sezon  lisanlı ürünlerinin yer aldığı Kartal Yuvası Mobil TIR’ı Türkiye'nin tüm il ve ilçelerini  gezmeye devam ediyor. Bu hafta ki durağı Çerkezköy oldu. TIR'da, Yeni sezon formalarından, kırtasiye malzemelerine, bebek ürünlerine, yetişkinlere kadar tüm lisanlı ürünler mevcut. 14 Kasım Cuma akşamına kadar Çerkezköy’de duracak. TIR'a, tüm Beşiktaş'lı taraftarlarımızı yeni ürünlerden almya bekliyoruz.” dedi.

 

KARTAL YUVASINDA YOK YOK

Çerkezköy’e gelen Beşiktaş’ın Kartal Yuvasında, yeni sezon formalarının yanı sıra, her yaş için forma ve eşofmanlar, atkı, flama, bayrak, havlu, saat, parfüm, kazak, mont, şapka ve daha yüzlerce ürün yer alıyor. Çerkezköylü Beşiktaşlılar, takımlarının ürünlerine sahip olmak için Kartal Yuvası’na akın ediyor. TIR görevlileri taraftarların takımlarının yeni sezon ürünlerine yoğun ilgi göstermesinden son derece memnun olduklarını belirtti.

 

 

Haber/Seyit SÜREN