Şehit Dinçer Ersoy kabri başında anıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy 2. yılında kabri başında dualarla anıldı

GÜNDEM 10.11.2014 16:28:00 0
Şehit Dinçer Ersoy kabri başında anıldı

Çerkezköylü Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy şehit oluşunun ikinci yılında Çerkezköy Şehitliği’ndeki kabri başında dualarla anıldı.

 

VATANINI MİLLETİNİ ÇOK SEVİYORDU

Özel Harekat Jandarma Uzman Çavuş olarak göre yaparken şehit düşen Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy anma töreninde gazetecilere, “Oğlum Dinçer Ersoy askerliği vatanını, milletini ve Atatürk’ü çok seven biriydi ve de yürekten bağlıydı. Bu gün onu şehit oluşunun 2. yılında özlemle, rahmetle anıyoruz. O bizim hep yanımızda onu unutmadık unutmayacağız. Bu gün bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

ERSOY DUALARLA ANILDI

Dinçer Ersoy’un Çerkezköy Şehitliği’ndeki kabri başında yapılan anma programına Annesi Nülifer Hatun Ersoy, Babası Mustafa Ersoy, Kardeşleri Devrim Ersoy, Dursun Ersoy, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik,Türkiye Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Fevzipaşa Cami İmamı İsmail Üstün, G.O.P. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy İlkokul Müdürü Önder Ayaz, okul öğretmenleri ve öğrencileri, gaziler, Ersoy Ailesi’nin yakınları hazır bulundu.

 

KABRİNE ÇİÇEK BIRAKTILAR

Şehit  uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un kabrine ailesi, öğrenciler ve yakınları ile protokol mensupları çiçekler bıraktıktan sonra Fevzipaşa Cami İmamı İsmail Bütün tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.  Kuran okunurken Şehit Ersoy’un annesi, babası ve yakınları göz yaşlarına hakim olamadı. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından yapılan dua sonrasında  Şehit Dinçer Ersoy’un evine geçilerek buradaki müze öğrenciler ve protokol mensupları tarafından ziyaret edildi.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN