TAGİD İş Kadınları hastane ziyaret etti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İş Kadınları Komisyonu, Çorlu'da hizmete giren Özel Çorlu MEDİANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Doğan D. Mermi'yi ziyaret ett

GÜNDEM 10.11.2014 12:21:00 0
TAGİD İş Kadınları hastane ziyaret etti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, “İçerisinde üyelerimizin de yer aldığı bir yapının bölgemize kazandırılmış olması sevindirici. Burada yapılanları incelerken her şeyin gerektiği gibi düşünülmüş olduğunu görme şansımız oldu. Hastaların kendilerini iyi hissetmeleri adına her şey hesaplanmış.”dedi.

BAŞHEKİM KADINLARA HASTANE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Özel Çorlu MEDİANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Doğan D. Mermi, ziyaret nedeniyle TAGİD Kadınlar Komisyonu’na teşekkür ederek, “Siz değerli misafirlerimize hastanemiz hakkında bilgi vermek isterim, Hastanemiz 6000 metrekare kapalı alanda kurulmuş olup bin 500 metrekare özel otopark alanı bulunan, 7 katlı modern binasında hizmet sunmaya başlayalı kısa bir süre oluyor. Uzman hekim kadromuz ile sağlık hizmeti vermek için hastanemizde 5 yataklı erişkin yoğun bakım ve 5 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesinin yanı sıra, 2 büyük, 1 küçük( lokâl ) olmak üzere 3 ameliyathane, 4 laboratuar (biyokimya, mikrobiyoloji, nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon (FTR) bulunmaktadır. Bunlara ek olarak Endoskopi (gastroskopi, duodeneskopi ve kolonoskopi) salonu ve görüntüleme merkezimizde yer alan; BT(bilgisayarlı tomografi), direkt-endirekt röntgen ve renkli doppler ultrasonografi -USG- cihazlarımızla hizmet vermekteyiz. Sağlığınızı korumak, ya da yeniden kazanmak amacıyla başvuracağınız hastanemiz de, ayakta ve yatarak tedavi hizmeti yürütülürken, 24 saat Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri de verilmektedir.”açıklamalarında bulundu.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İş Kadınları Komisyonu Üyesi Ayşegül Utkaner, “Komisyonumuzun düzenli olarak organize etmiş olduğu firma ziyaretlerine bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Kurucuları arasında üyelerimizin de yer aldığı böylesine güzel bir hastaneyi Çorlumuz’a kazandırdığınız için komisyonumuz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.” açıklamalarında bulundu.

Ziyarette İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Komisyon Üyeleri Şebnem Atay, Ayşegül Utkaner, Nevin Köylü, Özlem Büyükeren, Canan Gökçe, Çiğdem Adıgüzel yer aldı.