Çorluspor Çerkezköyspor'u sahadan sildi:3-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköyspor, önceki gün sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor'u ağırladı. Baştan sona Çorlu Gençlerbirliğispor'un üstün olduğu karşılaÅ?

SPOR 9.11.2014 21:58:00 0
Çorluspor Çerkezköyspor

25 DAKİKADA 2-0 OLDU

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Çorlu Gençlerbirliğispor, karşılaşmanın henüz 12’nci dakikasında Yusuf Bingöl’ün ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Çerkezköyspor, gerçekleştirdiği cılız ataklarla rakip kalede gol aradı. Orta alanda rakibi karşısında üstünlüğü ele geçiren Çorlu Gençlerbirliğispor, dakika 25’te bulduğu golle Çerkezköyspor karşısında 2-0 öne geçti. Yusuf’un sol kanattan ceza sahası içine kestiği ortayı iyi takip eden Feyyaz, şık bir kafa vuruşu ile kendisinin birinci, takımının ise ikinci golüne imza attı.  

İLK YARI SKORU 0-2

Maçın 40’ıncı dakikasında Çerkezköysporlu Serkan Akyüz’e yapılan sert müdahalede oyunu devam ettiren maçın hakemine, gerek futbolcular, gerek teknik heyet büyük tepki gösterdi. Çerkezköyspor, ilk yarının son dakikalarında farkı bire indirmek için çıktığı ataklardan eli boş dönünce karşılaşmanın ilk devresi de Çorlu Gençlerbirliğispor’un 2-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

FARK 3’E ÇIKTI

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine Çorlu Gençlerbirliğispor oldu. Karşılaşmanın 50’nci dakikasında Abdullah Hün’ün uzun pasında topla buluşan 61 numaralı Serkan Yıldız, topu hızlı bir şekilde rakip ceza sahasına kadar sürdü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan Akyüz’ün sağ çaprazdan çektiği sert şut, uzak köşeden filelerle buluştu ve Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmada 3-0 öne geçti.

NARİN’İN KAFASI DİREKTEN DÖNDÜ

Karşılaşmada 3 farkla geri düşen Çerkezköyspor’da moraller iyice bozulurken, rakip kalede farkı azaltmak için gol aramaya devam etti. Karşılaşmanın 55’nci dakikasında ikili pozisyonda rakip takım lehine verilen faule itiraz eden Çerkezköysporlu Mehmet Narin sarı kart gördü. Çerkezköyspor, karşılaşmadaki en ciddi ataklarından birini 58’nci dakikada gerçekleştirdi. Serkan Akyüz’ün cezasahasına yaptığı ortaya Mehmet Narin yükseldi. Mehmet Narin’in direkten dönen kafa şutunu, Abdi tamamlamak istedi fakat top az farkla auta çıktı.

OYUN İYİCE HAREKETLENDİ

Maçın 60’ncı dakikasında kontra atağa çıkan Çorlu Gençlerbirliğisporlu Salih Yılmazer, Çerkezköysporlu Can Bemirdöven tarafından düşürüldü. Pozisyonu avantaja bırakan hakem, daha sonra Can’a sarı kartını gösterdi. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında rakip yarı alanda topla buluşan Çorlu Gençlerbirliğisporlu Feyyaz, topu yaklaşık 15 metre sürdükten sonra ceza sahası dışından sert bir şut çekti. Top az farkla üstten auta çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından gelişen atakta rakip ceza sahasında topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Çerkezköysporlu Mehmet Narin de topu dışarı attı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ YAPILDI

Dakikalar 70’i gösterdiğinde her iki takımda oyuncu değişikliğine gitti. Çerkezköyspor’da oyundan çıkan Engin Doğan’ın yerine 16 numarayla Cihan girerken, Çorlu Gençlerbirliğispor’da ise oyundan çıkan Serkan Yıldız’ın yerine 53 numarayla Uğur Aycin girdi. Karşılaşmanın 75’nci dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan Çerkezköysporlu Serkan maçın hakeminden sarı kart gördü. Serkan, dakika 80’de Abdi’nin sol kanattan yaptığı güzel ortayı kafayla auta atarak takımının net bir pozisyondan daha yararlanamamasına neden oldu.

TARAFTAR HAKEME İSYAN ETTİ

Muharrem’in sol kanattan yaptığı ortada topu kafayla filelere gönderen Çerkezköysporlu Serkan, maçın skorunu ilan etti: Çerkezköyspor 1-3 Çorlu Gençlerbirliğispor. Karşılaşmada Çerkezköysporlu bir grup taraftar maç boyunca karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdi.

MAÇIN KADROLARI

Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor önceki gün saat 13.00’da Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Takımlar karşılaşmaya şu 11’lerle başladı. Çerkezköyspor: 1 Murat Gümüş, 2 Uğur Kandupan, 3 Melih Mutluer, 4 Tahir Balpınar, 5 Abdi Karataş, 6 Engin Doğan, 7 Hilmican Taşdemir, 8 Can Bemirdöven, 9 Mehmet Narin, 10 Serkan Akyüz ve 11 Muharrem Uz. Çorlu Gençlerbirliğispor: 22 Yalçın Arıkan, 54 Çağatay Akdeniz, 3 Atalay Demirbağ, 4 Abdullah Hün, 5 Özkan Şen, 93 Bektaş Berk, 55 Mustafa Gültekin, 61 Serkan Yıldız, 7 Feyyaz Erik, 10 Salih Yılmazer ve 11 Yusuf Bingöl.

Haber / Ahmet KARDEŞ