320 kamera daha faaliyete geçti 

Keşan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Yasin Paçaman yaptığı açıklamada, Keşan Belediyesi bünyesinde daha önceki dönemde 180 kameranın bulunduğunu, bu dönemde 320 kameranın daha alınarak faaliyet

GÜNDEM 24.01.2022 12:26:00 0
320 kamera daha faaliyete geçti 

Keşan Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, belediye merkez binası ve birimlerinde 500 kamera bulunduğu açıklandı.

 

TOPLAM 500 KAMERA BULUNUYOR 

 

Bilgi İşlem Müdürü Yasin Paçaman, “180 kameramız merkez binamızda hizmet veriyor. Geri kalan 320 kameramız ise Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Kademe Şefliği, Hal Binası, Otobüs Terminali, Keşan Belediyesi Süleyman Öznal Atık Su Arıtma Tesisi, Keşan Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Terfi 2 Su Hattı, Ana su deposu, Kent Müzesi, Kunduracılar Çarşısı’ndaki Hizmet Noktası, Erikli Atık Su Arıtma Merkezi, Erikli Belediye Hizmet Binası, Erikli Çay Bahçesi Önü, Hafriyat alanında bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. 

 

PLANLANAN YERLER VAR

 

Paçaman kamera takılması ile ilgili planlanan yerler de olduğunu belirterek, “Salı Pazarı, Stad, Eski İtfaiye, Terfi 3 İstasyonu, Kumdere, Kadıköy Barajı ve Cennet Bahçesi’ne de kamera takılması konusunda planlamalarımız mevcut. Bu çalışmalarımız tamamlanınca buralardaki kameralarımızı da takacağız” dedi. 

 

Haber / Erdal AYDIN