Okullar DYO ile boyanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın okulların boyanması için destek istediği DYO boya firmasından cevap geldi. DYO, 3 ton civarında Çerkezköy'deki okullar için boya bağışında bulun

GÜNDEM 6.11.2014 15:29:00 0
Okullar DYO ile boyanacak

Çerkezköy Belediyesi’nin okulların ihtiyacına yönelik başlattığı çalışmalara bir destekde DYO’dan geldi. Başkan Vahap Akay’ın çağrısı üzerine DYO Boya firması Çerkezköy’deki okulların yenilenmesi için boya desteğinde bulundu.

BOYALAR BELEDİYEYE TESLİM ETTİLER

DYO Boya Bölge Müdürü Soner Görgen ile Bölge Satış temsilcileri Alpay Alp ve Bulut Bekdemir, dün saat 10.45’te 49 kova iç cephe duvar boyası, 30 kova geçiş astarı, 20 kova tavan boyası, 27 kova silikon esaslı dış cephe boyası ve 3 kova sentetik parlak boyayı Çerkezköy Belediyesi’ne teslim etti. Boyaların tesliminde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, DYO Boya yetkililerine teşekkür ederek, “Okullarımız için kendilerinden boya talep etmiştik. Talebimize hemen cevap verdiler. Eğitime katkı sağladılar. DYO Boya firmasına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

3 TON BOYA BAĞIŞLANDI

DYO Boyaları’nın önümüzdeki yıllarda da okullara katkı sağlayacağını belirten Akay, yaklaşık üç ton boya bağışında bulunulduğunu kaydetti. Akay, bu boyalarla Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’deki okulların boya ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. DYO Bölge Müdürü Soner Görgen de, eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Eğitime yardımlarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek.” dedi.

Marmara Haber/Menşure Kardeş