Albayrak Tekirdağ TSO'yu ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve Daire Başkanları ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 6.11.2014 11:25:00 0
Albayrak Tekirdağ TSO

TEKİRDAĞ’IN EN KÖKLÜ KURULUŞU

Ziyarette, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Ticaret Odası’nın çok köklü bir kuruluş olduğunu, Tekirdağ’ın yönetiminde Ticaret Odası ile de her zaman diyalog halinde olacaklarını belirterek, “Tekirdağ’ı hep birlikte yöneteceğimizi her platformda söylüyorum. Bu çok ağır bir taş. Bu taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmamız o kadar kolay olur. Ticaret ve Sanayi Odamızı da biz her zaman yanımızda görmek isteriz.”diye konuştu.

HEP ÇARPI 11 DÜŞÜNÜYORUM

Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinde ilçeleri de her zaman dikkate aldığına vurgu yapan Albayrak şöyle devam etti: “Ben bir çalışma bir proje düşünürken hep çarpı 11 diye düşünüyorum. Tüm ilçeleri de düşünmek durumundayım. Kabuk değiştiren bir Tekirdağ var ama Tekirdağ’ın özel bir konumu da var. Tekirdağ yeni büyükşehir olan iller içerisinde Avrupa yakasındaki tek büyükşehir. Vizyonu çok geniş kapsamlı bir kent Tekirdağ.”

BUGÜNE KADAR 13 BİN 550 KİŞİ MAKAMIMDA AĞIRLADIM

Vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini de dile getiren Albayark, “Halkımız belediye başkanını makamında görmek, gelip sohbet etmek dertleşmek istiyor. Göreve geldiğimden bugüne kadar 13 bin 550 kişiyi makamımda ağırlamışım. Bir kolej havasında içerisinde büyük bir özveri ile çalışan bir ekibimiz var. Sıfırdan oluşan bir büyükşehir de, büyükşehir yapısının çok hızlı bir şekilde oluşturulup sistemin işler hale getirilmesi bile büyük bir projedir. Güçlü bir ekip ile artık hizmete hazırız. Halkımız bizden çok şeyler bekliyor. Ben de sağlığım elverdiği ölçüde, yeni bir büyükşehir belediye başkanı modeli yaratmak hedefiyle halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabasındayım. 5 yılın sonunda hizmete susamış Tekirdağ’ı hizmete doyuracağız.” diye konuştu.

HER ZAMAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN YANINDAYIZ

Albayrak’ın ardından konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ise, “Öncelikle Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Üretimin olmadığı bir coğrafya da zenginliğin olması söz konusu değildir. Biz üreten kesim olarak belediyemiz gibi kentimize hizmet etmenin derdindeyiz. Biz her zaman Büyükşehir Belediyemizin yanındayız ve her türlü katkıyı vermeye de hazırız” diye konuştu.

Başkan Albayrak daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Üyelerinin görüşlerini dinledi. Yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Marmara Haber