Kapaklıspor çok canlar yakacak!

Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, "Bu sezon neredeyse sıfırdan yeni bir takım oluşturduk. Hocamızla birlikte toplam 12 transfer gerçekleştirdik. Bu yıl ligde çok can yakacağız."diye konuştu

SPOR 24.10.2014 16:08:00 0
Kapaklıspor çok canlar yakacak!

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor, 2014-2015 sezonunda başarılı olabilmek için toplam 12 transfer gerçekleştirdi.

 

HİÇBİR TAKIMDAN ÇEKİNMİYORUZ

Kapaklıspor’un gerçekleştirdiği en büyük transfer, geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bakırköyspor’u çalıştıran, bu sezon ise Kapaklıspor’un başına geçen Antrenör Faruk Kuzu oldu. Dar bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kuzu, “Kadromuz dar olmasına rağmen, çok yetenekli oyunculardan oluşuyor. Hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Diğer takımlar bizden çekinsin” diye konuştu.

 

RAKİPLERİMİZ BİZDEN ÇEKİNSİN

Kapaklıspor’ın 2014-2015 futbol sezonunu en iyi noktada tamamlayabilmesi için en ideal kadroyu oluşturduklarını ifade eden Faruk Kuzu, “Antrenörlük hayatım boyunca hiçbir rakibimi izlemedim. Çünkü oyuncularımın asla rakipten çekindiğimiz gibi bir düşünceye kapılmasını istemem. Biz kimseden çekinmiyoruz. Rakiplerimiz bizden çekinmelidir. Onlar bizi izlesin” dedi. Genç ve yetenekli bir takım oluşturduklarını kaydeden Kuzu, “Kapaklıspor her takımı yenebilecek kapasitededir” dedi.

 

KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON DİLEDİ

1986-1993 yılları arasında Kapaklıspor formasını terleten İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı da yeni sezon için Kapaklıspor’a başarılar diledi. Antrenör Faruk Kuzu ve yeni transferlere güvendiğini dile getiren Dükanlı, “Temennimiz, sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçirmek ve Kapaklıspor’u hak ettiği noktalarda görebilmektir” diye konuştu.

 

TAKA AHMET BAŞARILAR DİLEDİ

1990-1992 yıllarında Kapaklıspor’a antrenörlük yapan ‘Taka’ lakaplı Ahmet Keçeli de, Antrenör Faruk Kuzu ve oyuncularına başarılar diledi. Keçeli, “Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. İmkansızlıklar içinde çalıştık. Bu bakımdan yeni jenerasyon çok şanslıdır” dedi. 74 yaşında olmasına rağmen hala futboldan kopmadığını kaydeden Keçeli, “Kapaklıspor’un bu sezon çok başarılı sonuçlar elde edeceğinden şüphem yok” dedi.  

 

BAŞARI ODAKLI BİR TAKIM OLUŞTURDUK

Kamuoyunda ‘Kapaklıspor hala takım kuramadı’ yönünde bir algı oluştuğunu ifade eden Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Bu sezon neredeyse sıfırdan yeni bir takım oluşturduk. Hocamızla birlikte toplam 12 transfer gerçekleştirdik. Bu yıl ligde çok can yakacağız. Çünkü başarı odaklı bir takım oluşturduk. Kapaklılı sporseverlere keyif alacakları futbol izleteceğiz” dedi.

 

İŞTE O TRANSFERLER:

Faruk Kuzu ve yönetimin istişareleri sonucu takıma 11 yeni transfer daha yapıldı. İşte o transferler:

Cihan Ersoy (20)- Sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabiliyor. İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bakırköyspor’dan transfer edildi.  

Garip Cengiz (19)- Sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabiliyor. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Erokspor Kulübü’nden transfer edildi.

Anılcan Yılmaz (20)- Orta sahada görev yapıyor. İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ömerlispor Kulübü’nden transfer edildi.

Yasin Gül (29)- Forvet mevkinde görev yapıyor. 3’üncü Lig ekiplerinden Amasya Merzifonspor Kulübü’nden transfer edildi.

Hamza Bumin (18)- Orta sahada görev yapıyor. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul İfaspor Kulübü’nden transfer edildi.

Yunus Atalar (19)- Sol açık mevkinde görev yapıyor. İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Şilespor’dan transfer edildi.

Sertaç Özer (19)- Sol bek mevkinde görev yapıyor. İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Beştelsizspor Kulübü’nden transfer edildi.

Berke Genç (19)- Forvet mevkinde görev yapıyor. İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazitepespor Kulübü’den transfer edildi.

Murat Sarı (32)- Orta sahada görev yapıyor. Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Saray Belediyespor’dan transfer edildi.

Ercan Yılmaz (33)- Stoper mevkinde görev yapıyor. Aynı zamanda takım kaptanlığını da yapıyor. Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorluspor’dan transfer edildi.

Numan Gümüş (18)- Sağ açık mevkinde görev yapıyor. 1’inci Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Kartalspor’dan transfer edildi.      

 

Haber / Ahmet KARDEŞ